Pittie, akit úgy dobtak ki, mint a szemetet, kiderült, hogy ő a legédesebb lélek

Hirdetés

Fotó: Pennsylvania SPCA/Facebook

Egy átlagosnak induló munkanap váratlan fordulatot vett, amikor egy állatbarát férfi egy dobozt fedezett fel, amelyben valami mozgott egy philadelphiai ingatlanon dolgozva. Meglepődve tapasztalta, hogy a zsákban egy fehér-barna színű kutya rejtőzött, aki rossz állapotban volt, teste teljesen merev, mozgásra képtelen.

A megrázott férfi azonnal segítségére sietett az állatnak, óvatosan kiemelte a szemeteszsákból, és egy kartondarabra helyezve betakarta takaróval, hogy melegen tartsa. Amikor a kutya állapota stabilizálódott, értesítette a helyi állatmentőket, akik hamar a helyszínre érkeztek.

Hirdetés

A pennsylvaniai állatmentők gyorsan cselekedtek, és elvitték a kutyát, akit később Codinak neveztek el, a létesítményükbe. Az állatorvosok meghatódottan állapították meg, hogy Codi képtelen lábaira állni. A kutya gondos vizsgálata és ellátása után az állatmentők elkezdték a rehabilitációját, enyhe masszázzsal és végtagjaik nyújtásával segítve mozgását.

Fotó: Pennsylvania SPCA/Facebook

Codi lassan, de biztosan javulni kezdett, és hamarosan képes volt az első óvatos lépéseire. Az állatmentők közösségi médián és a helyi hírekben is közzétették Codi történetét, remélve, hogy megtalálja az igazi, szerető otthonát.

Hirdetés

Nem kellett sokáig várni, mivel egy szerető család beleszeretett Codiba, és örökbefogadta őt. Csak egy hónappal azután, hogy egy szemeteszsákban találták meg, Codi boldogan költözött új otthonába, ahol teljes biztonságban és szeretetben élheti életét.

Fotó: Pennsylvania SPCA/Facebook

Forrás: TheDodo


Hirdetés

Hozzászólások: