Pataky Attila 67 évesen újra apa lehet

Hirdetés

Pataky Attila 10 éve talált rá szerelmére, aki szinte mindenhova elkíséri az énekest. Orsi úgy érzi, szívesen szülne gyermeket a párjának.

Az Edda frontemberének kedvese a Sorry! magazinnak beszélt kapcsolatukról. Orsi elárulta, van rá esély, hogy Pataky Attilával közös gyermekük legyen. Az énekesben egyébként már korábban is megmozdult a gyermekvállalási vágy, csak ő akkor még vonakodott a dologtól – írja a Színes Ász a lapban megjelent interjúra hivatkozva.

„Mozgalmas életet éltem: ha nem dolgoztam, állandóan utaztam. Másrészt nem is volt olyan férfi az életemben, akinek szívesen szültem volna gyereket. Sok minden jön a gyerekkoromból is: rossz, válással végződő házasságban élő szülők gyerekeként nevelkedtem. Láttam magam előtt a negatív példákat, amik alapján eldöntöttem: csak akkor lesz gyerekem, amikor biztos társra találok” – magyarázta Orsi.

Hirdetés

„Mostanra bennem is megérett a családalapítás gondolata, így bármikor jöhet a közös baba; mondhatni az univerzumra bízzuk, mikor érkezik a gyerek. Ahogy eddig sem görcsöltünk rá semmire, úgy erre sem.”

(Színes Ász)

Hirdetés

Hozzászólások: