Pár perce jelent meg az ÚJ KÖZLEMÉNY : EZ most nagyon komoly – Vedd TE IS KOMOLYAN! HOLNAPTÓL így menj BÁRMELYIK Aldi, Auchan, dm, Lidl, Media Markt, Metro, Mol, Obi, Penny Market, Praktiker, Rossmann, Spar, Tesco ÜZLETBE :

Hirdetés

A vásárlási roham miatt óriási forgalommal szembesülő boltláncok kvázi mozgalmat indítottak kedden. A figyelemfelhívásukat a Facebook-oldalaikon tették közzé.

Koronavírus: fontos üzenetet küldtek a kereskedőkAz Országos Kereskedelmi Szövetséghez tartozó cégek – Aldi, Auchan, dm, Lidl, Media Markt, Metro, Mol, Obi, Penny Market, Praktiker, Rossmann, Spar, Tesco) minden vásárlótól azt kérik, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházakban ne alakuljon ki tömeg.

Hirdetés

ITT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY :

EGYÜTT A VÁSÁRLÓKÉRT

Kedves Vásárlóink!

Az elkövetkező időszakban különösen fontos az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjai, az ALDI, az AUCHAN, a dm, a LIDL, a METRO, a MEDIA MARKT, a MOL, az OBI, a PENNY MARKET, a PRAKTIKER, a ROSSMANN, a SPAR, a TESCO számára, hogy közösen, összetartva tegyünk mindenki egészségéért és biztonságáért, a Vásárlóinkért és Munkatársainkért is, a pult, a pénztár mindkét oldalán.

Ezért az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjaként kérünk meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg.Kérjük, hogy az idősebb korosztály lehetőség szerint ne személyesen vásároljon, hanem támaszkodjon a környezetében a fiatalabb generáció segítségére.Javasoljuk továbbá, hogy jól átgondolt bevásárlólistával induljunk el otthonról, ezzel a lehető legkisebbre csökkentve mind a vásárlások gyakoriságát, mind az üzletekben eltöltendő időt.

Javasoljuk azt is, hogy vásárlás közben, különösen sorbanállás, várakozás közben tartson mindenki ésszerű távolságot más személyektől.

Az elmúlt időszakban felfutott vásárlások nyomán előfordulhat, hogy egyes áruházakban egyes árucikkek átmenetileg nincsenek kint a polcokon. Ezek pótlása érdekében mindent megteszünk, ugyanakkor kérjük megértésüket, az áruutánpótlás egyes esetekben némi időt vehet igénybe. Az OKSZ tagvállalatai továbbra is azt javasolják, hogy a lakosság ne halmozzon fel otthonában feleslegesen sok élelmiszert.

Hirdetés

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

#orszagoskereskedelmiszövetseg #egyuttamagyarvasarlokert

Kérik, hogy az idősebb korosztály lehetőség szerint ne személyesen vásároljon, hanem támaszkodjon a környezetében a fiatalabb generáció segítségére. Javasolják azt is, hogy jól átgondolt bevásárlólistával induljanak el otthonról, ezzel a lehető legkisebbre csökkentve mind a vásárlások gyakoriságát, mind az üzletekben eltöltendő időt. Javasolják továbbá azt is, hogy vásárlás közben, különösen sorbanállás, várakozás közben tartson mindenki ésszerű távolságot más személyektől.

Az OKSZ tagvállalatai továbbra is azt tanácsolják, hogy a lakosság ne halmozzon fel otthonában feleslegesen sok élelmiszert.

Hozzászólások: