Pár órája jött a hír a magyar TESCO-tól : ORSZÁGOS!!! Minden ÜZLETRE ÉRVÉNYES A FELHÍVÁS!

Hirdetés

Arra szeretnénk kérni vásárlóinkat, hogy lehetőség szerint úgy intézzék bevásárlásaikat, ahogyan azt tennék a normális hétköznapokban – a tömeges vásárlás azt eredményezheti, hogy valaki más esetleg nem juthat hozzá azokhoz a termékekhez, amikre valóban szüksége van.

Noha néhány termék esetében átmeneti hiány előfordulhat, összességében jó készletmennyiséggel rendelkezünk, és éjjel-nappal dolgozunk azért, hogy minden nap újból feltöltsük áruházaink polcait.

Szorosan együttműködünk az illetékes hatóságokkal, biztosítjuk, hogy mindig kövessük a legfrissebb hatósági és kormányzati ajánlásokat.

Munkatársaink és vásárlóink biztonsága abszolút prioritást élvez.

Ideiglenesen új kollégákat toborzunk, pénztárosokat, áruházi munkatársakat és bolti eladókat az üzletekbe, illetve bevásárlási és kiszállítási asszisztenseket és szükség esetén másokat is – írja a Facebookon megjelent felhívásában a Tesco, amelynek valószínűleg azért van szüksége új munkavállalókra, hogy könnyebben kielégítse a koronavírus-járvány terjedése miatt megnőtt keresletet.-írja a napi.hu

Hirdetés

ITT a hivatalos hír :

Segíts nekünk élelmiszerrel ellátni mindenkit!Ideiglenesen új kollégákat toborzunk, pénztárosokat, áruházi munkatársakat és bolti eladókat az üzletekbe, illetve bevásárlási és kiszállítási asszisztenseket és szükség esetén másokat is.Csatlakozz most hozzánk, és segíts a körülötted élő embereknek. Ideiglenes munkaszerződést kínálunk rugalmas munkaidővel.Jelentkezhetsz a hozzád legközelebb lévő Tesco áruházainkban, vagy hívhatsz minket a +36 20 821 2007-es vagy +36 20 827 6218-as telefonszámokon, vagy írhatsz nekünk a jelentkezes@tesco.com e-mail címre.Köszönjük, várunk! ✌ Forrás: Tesco Facbeook


Hirdetés

Hozzászólások: