Pár óra múlva DURVA vihar söpör végig a fél országon! Fülsiketítő Égzengéssel, 70 km /órás széllel, hatalmas FELHŐSZAKADÁSSAL, cikázó villámokkal és JÉGESŐVEL csap le a vihar pár órán belül!!! >> VESZÉLY!!! EZEKRE A MEGYÉKRE MÁR KIADTÁK A RIASZTÁST >>>

Hirdetés

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.06.17. szerda éjfélig

Ma a reggeli, délelőtti óráktól kezdve az ország nagy részén zivatarok kialakulására készülhetünk (kisebb számban és eséllyel a Dunántúl nyugati felén). A zivatarokat elsősorban felhőszakadás kíséri (rövid idő alatt lehulló jellemzően 30-50 mm csapadék, de elsősorban a délkeleti országrészben helyenként ennél több, 50 mm-t meghaladó mennyiség is hullhat), de emellett kisebb eséllyel 60-70 km/h feletti szél, illetve jégeső is társulhat hozzájuk.

2020.06.17. 05:25 Országos Meteorológiai Szolgálat

Hirdetés


Szöveges figyelmeztető előrejelzés
Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.06.18. csütörtök éjfélig
Ma a délelőtti óráktól kezdve az ország nagy részén zivatarok kialakulására készülhetünk (kisebb számban és eséllyel a Dunántúl nyugati felén), akár ismétlődő jelleggel is. A zivatarokat elsősorban felhőszakadás kíséri (rövid idő alatt lehulló jellemzően 30-50 mm csapadék, de elsősorban a Dunától keletre helyenként ennél több, 50 mm-t meghaladó mennyiség is hullhat), de emellett kisebb eséllyel 60-70 km/h feletti szél, illetve jégeső is társulhat hozzájuk.

Holnap is országszerte lehet ismétlődő záporokra, zivatarokra számítani, a maihoz hasonló kísérőjelenségekkel.

2020.06.17. 12:02 Országos Meteorológiai Szolgálat

Hirdetés

Hozzászólások: