Összetört szívű anyakutya az út szélén várta gazdáit, hogy visszajöjjenek érte

Hirdetés

Fotó: Dog Rescue Shelter, Serbia / Youtube

Mladenovacban, Szerbiában, egy anyakutya és három kölyke került nehéz helyzetbe, amikor gazdáik cserben hagyták őket. A helyiek etetni próbálták őket, de az anya, védelmező ösztönével, nem engedte senkit közel a kicsinyeihez. A kutyamentők érkezésekor az anyakutya rejtőzködő helyén bujkált kölykeivel, remélve, hogy gazdái visszatérnek érte.

Hirdetés

Sajnos a remény hiábavalónak bizonyult, de a mentőszolgálatnak sikerült bizalmát elnyernie és segítséget nyújtania nekik. A kutyákat biztonságosan elszállították, de nem nyugodtak meg, amíg nem ellenőrizték a területet újra, ahol egy meglepetés várt rájuk: megtaláltak még egy kölyökkutyát, aki néhány méterre elbújt a fűben.

Fotó: Dog Rescue Shelter, Serbia / Youtube

Molna, az anyakutya, és kölykei a Dog Rescue Shelter menhelyen találtak menedéket, ahol szeretetteljes gondoskodásban részesültek, amíg az örökbefogadásra várva felépültek. A történetük felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a felelős állattartás és a non-profit szervezetek áldozatos munkája az elhagyott állatok megmentésében.

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: