Összeesett Bence a 22 éves mentős – órákig küzdöttek az életéért, ám sajnos hiába… Nyugodjon békében!

Hirdetés

Összeesett Bence a 22 éves mentős – órákig küzdöttek az életéért, ám sajnos hiába… Nyugodjon békében!

Mindig leírhatatlanul nagy fájdalom, amikor elveszítünk valakit, pláne így van ez akkor, ha egy olyan, fiatalról van szó, aki előtt még ott állt az egész élet, amely életet ráadásul mások segítésének szentelt.

Takács Bence mindössze 22 esztendős volt, 1997-ben született. A Kapuváron mentő-gépkocsivezetőként dolgozó férfit sokan ismerték és szerették. Nem voltak előzményei annak, hogy amikor tegnap szolgálaton kívül egy kollégájával találkozott, hirtelen összeesett.

Kollégája késedelem nélkül hozzákezdett bajtársa újjáélesztéséhez, és az esetkocsi is rövid időn belül kiérkezett. A helyszínen mentőhelikopter is megjelent. Ezek személyzete megtette a tőlük telhető legtöbbet, és órákon keresztül küzdöttek a férfi életéért.

Hirdetés

Ám sajnos az erőfeszítéseiket nem koronázta siker, felfoghatatlan tragédia, hogy a mindössze 22 éves fiatalember végül elhunyt.

Bence tele volt álmokkal és tervekkel, a mentőzés mellett kamionozni is szeretett volna. Az élete volt a mentőzés, és második családjaként szerette a mentőszolgálatnál a kollégáit.

Nyugodjon Békében!

Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés

Hozzászólások: