Orbán Viktor beszélt a kijárási tilalomról, elmondta, hogy is képzeli ő el ezt

Hirdetés

Egyre több fórumon olvasható az, hogy az emberek erősen érdeklődnék a kijárási tilalomról. Minekutána a környező országokban jórészt bevezették, a nép arra kíváncsi, hogy országunkban is be fog ez következni, vagy mire számíthatunk. Jakab Péter is a nép nevében tette fel a kérdést a Miniszterelnöknek:

A miniszterelnök a parlamentben beszélt a tilalomról

Jakab Péter, a Jobbik elnöke vetette fel a témát, ami az utóbbi napokban sokakban felmerült már: mikor lesz, illetve lehet-e egyáltalán kijárási tilalom Magyarországon?

Hirdetés

„Be kell vezetni a kijárási tilalmat, miniszterelnök úr, nem lehet tovább várni ezzel. A holnap áldozatait ma lehet megmenteni” – így fogalmazott Jakab, amire a miniszterelnök válaszolt is. Orbán Viktor szerint a teljes kijárási tilalom, túl azon, hogy nem kívánatos, valószínűleg nem is lehetséges. Esetleg arról lehet vitatkozni és gondolkodni, hogy ha mégis lesz, milyen fajtájú legyen – írta az atv.hu.

Kijárási tilalom bevetésekor egyébként gyakorlatilag senki nem tartózkodhat az utcán, illetve közterületen. Aki mégis, az csak külön engedéllyel teheti mindezt, – olvasható a Blikk cikkében


Hirdetés

Hozzászólások: