Ők a legjobb édesanyák az összes csillagjegy közül. Te köztük vagy?

Hirdetés

5.Mérleg-Nyugodt, és kiegyensúlyozott. Soha nem emeli fel a hangját, nem szidja a gyerekét, mindig megpróbál csendes kompromisszumot kötni. Tudja, hogy mikor kell támogatás, és mikor kell szabad teret engedjen a gyerekének.

4.Bak-Próbálja a lehető legjobban összeegyeztetni a családot, és a karriert. Nagyon ambíciós, neki minden sikerül. Mindent megtesz azért, hogy a gyereke álmait valóraváltsa. Meg kell tanulnia, hogy ne vesszen el a részletekben.

3.Halak-Nagyon érzékeny, és kreatív. A gyerekének a lehető legtöbb mindent meg szeretné tanítani, ami művészetekkel, zenével, színházzal, és költészettel kapcsolatos. Egy csodálatos álomvilágban neveli a gyerekét, ami tele van boldogsággal, de nem sok köze van a realitáshoz.

2.Rák-Gondoskodó, és odaadó. Mindig ott áll a gyereke mellett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobbat nyújtsa számára. Néha kicsit túlzásba viszi a gondoskodást, jó lenne hagyni néha a gyereket, hogy tanuljon a saját hibáiból is.

Hirdetés

1.Bika-Szeretet, megértést, biztonságot, és stabilitást ad a gyerekei számára. Sok szabadtéri tevékenységre ösztönzi a gyerekeit, fontos számára, hogy minél több időt legyenek a természetben.

Nézzük a többi csillagjegyet is, hogy mi jellemző rájuk!

Kos-Ambíciós, harcos, energikus. Mindig, mindenben szeret részt venni, intézkedik, és irányít. Néha már nem veszi figyelembe azt sem, hogy mit szeretne a gyereke, sokszor dönt a saját feje után. Ha kicsit türelmesebb lenne a gyerekével, minden sokkal jobb lenne.

Ikrek-Vidám és nyitott, sokat beszélget, de sokat vitatkozik is a gyerekével. Néha nem ártana csak úgy hagyni zajlani az életet, nem kell mindent ellenőrzés alatt tartani. Körülötte mindig vidám a hangulat, hiszen kifejlett humorérzéke van.

Oroszlán-Ideális játszótárs a gyerek számára, tudja, hogyan kell leereszkedni az ő szintjére. Úgy neveli a gyerekét, hogy határozott, és magabiztos legyen minden körülmények között.

Szűz-Jól megtervezett szabályok szerint működik az élete. Kritikus, logikus, hipochonder, néha kissé ridegnek tűnhet. Nem ártana, ha teret engedne a mosolygásnak, az anyai szeretet kimutatásának, és a játéknak is.

Hirdetés

Skorpió-Nagyon intuitív, mindig megérzi, hogy mi fog történni a gyerekeivel kapcsolatban. Hajlamos döntéseket hozni a gyerekek nevében, de néha nem ártana, ha őket is meghallgatná.

Nyilas-Nagyon optimista, mindennek meglátja a jó oldalát, és ez nagyon jó hatással lesz a gyerek fejlődésére. Körülötte mindig jó hangulat van, egy igazi vidám feleség, és vidám anya. Néha nem ártana, ha kicsit komolyabb lenne.

Vízöntő-Nonkonformista, nem szereti azt az utat, amelyen mindenki halad. Arra ösztönzi a gyerekét, hogy hallgasson a szívére, és a vágyaira. Néha túl sok szabadságot ad a gyerekének, jó lenne, ha egy-két szabályt azért felállítana.

Forrás: Tudásfája

Hirdetés

Hozzászólások: