Odavannak az internetezők ezért a kiscsibéért, aki azonnal az álmos kiskutya segítségére siet

Hirdetés

Fotó: Twitter

Egy aranyos videó vált az internet új kedvencévé, ahol egy figyelmes kiscsibe az álmos kiskutya segítségére siet, és ez a jelenet több mint 22 milliószor került megtekintésre a Twitteren. A felhasználók szívéhez közel álló videóban egy kis kölyökkutya látható, aki alig bírja tartani a fejét ébren, és éppen hogy elalszik.

Hirdetés

A videóban a kutya láthatóan küzd, hogy éber maradjon, lábai alig bírják tartani, majd végül a feje hanyatt-homlok zuhan a földre. Ebben a pillanatban egy éber kiscsibe, aki a közelben tartózkodott, gyorsan a kutya alá csúszik, így biztosítva számára egy puha pihenőhelyet. A kiskutya ösztönösen karjaival átöleli a csibét, és így ők ketten együtt édes álomba merülnek.

Ez a rövid, mégis megható videó tökéletesen szemlélteti, hogy a szocializáció és a barátság milyen fontos szerepet játszik az állatok életében, függetlenül attól, hogy kicsik vagy nagyok, szárnyasok vagy szőrösek. Az internetezők elárasztották a videót szeretetteljes kommentekkel, kiemelve, mennyire édes és bájos ez a két kis barát.

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: