Ő nyerte az Ötöslottó milliárdos főnyereményét: mutatjuk, kinek köszönheti

Hirdetés

Hatalmas összegű főnyereményt sorsoltak ki szombat este az Ötöslottón; egy szerencsés játékos 4 194 319 530 forintot kaszált a “14; 21; 53; 60; 90” számsorozattal. Ezen a héten gépi sorsolás volt, a játékot Lövész József indította, az ő nevét foglalhatja imába az új magyar milliárdos.

A “14; 21; 53; 60; 90” számsorozattal feladott szelvény birtokosa ma 3 milliárd 773 forintot kaszált az Ötöslottón; a sorsolást a Pénzcentrum ezúttal is élőben közvetítette. Mivel a Luxor utolsó nyerőszáma ezen a héten páratlan volt, így a szabályok szerint gépi sorsolásra került sor az Ötöslottón. A milliárdokat érő nyerőszámokat egy vidéki játékos,Lövész József sorsolta.

Hirdetés

Mint az a játékszabályzatból kiderül, az interneten vagy telefonon beérkezett érvényes pályázatok közül sorsolják ki azt a 3 pályázót, akik lehetőséget kapnak az Ötöslottó televíziós sorsolási műsorában való részvételre. A 3 számhúzó-jelölt közül az élő műsorban sorsolják ki a számhúzót. Az elősorsoláson kisorsolt játékosok (számhúzó-jelöltek) alapnyereménye 30 ezer forint.

Nemrég bevezették a “számhúzói szerencseszámot”: az élő műsor megkezdése előtt kisorsolt számhúzó megnevez egy számot 1 és 90 között, és amennyiben a számhúzó szerencseszámát kisorsolják, úgy ő ráadásként 1 millió forinttal is gazdagodik. Ha a száma nem szerepel a kisorsolt 5 szám között, a legnagyobb szám ötezerszeresét kapja meg,A 2019/16. játékhéten József szerencseszáma a 81-es volt. Mivel nem húzták ki a számot, József nyereménye 450 ezer forint volt.


Hirdetés

Hozzászólások: