“Ő egy fenomenális, életvidám kutya!” – A kóbor kutya odasétál a menhely kapujához, de amit ezután tett, azt mindenki megkönnyezte

Hirdetés

Fotó: offthegridanimalsanctuary / Instagram

Amikor egy kóbor kölyökkutya koszosan és nyomorultul sétált be az Off The Grid Animal Sanctuary (OTGAS) kapuján, senki sem sejtette, hogy ez a lépés meghatározó lesz a kis állat életében. A texasi állatmenhely lakói azonnal észrevették, és a menhely tulajdonosa, Bionca Smith, gyorsan a segítségére sietett.

„10 perccel ezelőtt jelent meg a menhelyünk kapujában” – osztotta meg Smith az eseményeket az Instagramon. Smith kezdeti félelmei ellenére hamar rájött, hogy a kutya csupán segítséget keres, és nem fenyegetést jelent. “Láttam rajta, hogy segítséget keres” – írta megosztva a pillanatot, amikor a kutya kinyújtotta a mancsát felé.

Hirdetés

A kutyát, akit később Deputy-nak neveztek el, gyorsan befogadták a menhelyre. Kezdeti karanténja alatt Deputy találkozott Kumo-val, a menhely őrző kutyájával, aki az OTGAS falkájának alfája. A két kutya azonnal összebarátkozott, és Kumo barátsága segített Deputy-nak könnyebben beilleszkedni az új környezetbe.

Fotó: offthegridanimalsanctuary / Instagram

Deputy mostanra teljesen otthon érzi magát az állatmenhelyen, napjait kedvenc kutyabarátai társaságában tölti, éjszakáit pedig Smith ölelésében. A kutyus gyorsan beilleszkedett és már nem tűnik idegennek a menhelyen. “Egyre jobban érzi magát, az biztos. Otthon érzi magát…” – írta Smith egy kommentben, hozzátéve, hogy reméli, egy nap tökéletes örök otthonra talál Deputy számára, de addig is biztonságban és szeretetben él az OTGAS-nál.

Hirdetés

Smith leírása szerint Deputy “fenomenális, életvidám kutya”, aki “az álmát éli” a menhelyen. A történet nem csak Deputy megmentéséről szól, hanem arról is, hogy mennyire fontos a szeretet és a gondoskodás az állatok életében, és hogyan változtathatja meg egy menhely a bajba jutott állatok sorsát.


Hirdetés

Hozzászólások: