Nem voltak hajlandóak lemondani a fuldokló kisbaba életéről a hős rendőrök. Megmentették az életét .Jutalmazzuk meg a hős rendőröket sok szívecskével <3

Hirdetés

Megrázó felvétel a hősies küzdelemről.

A kétségbeesett édesanya nem tudta mit tegyen, amikor kisbabája torkán akadt egy keksz. Azonnal segítséget hívott, majd a helyszínre először a legközelebbi rendőrök érte ki.

Egyből elkezdődött a kétségbeesett harc a gyermek életéért, de bármivel próbálkoztak, semmi nem hozott eredményt. Minden másodperc számított, a baba arca már kezdett lilulni.

Az utolsó pillanatban sikerült előkeríteni egy eszközt, ami pont az ilyen helyzetekre van. Ez volt az utolsó esélyük, ha most nem tudják kitisztítani a légutat, akkor félő, hogy már túl késő. De a rendőrök egy pillanatra sem voltak hajlandóak lemondani a gyermek életéről.

Hirdetés

Szerencsére végül sikerrel jártak, és a kisbabát azonnal kórházba szállították. Szerencse, hogy ezek a fantasztikus emberek ennyire elszántak voltak, és ilyen odaadással küzdöttek, hogy megmentsenek egy életet, ami sikerült is a végén!


Forrás: blikkruzs.blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: