Nem jó hírek érkeztek a bujáki megvert Nőről

Hirdetés

Meg kellett sürgősen műteni az összevert asszonyt, egy férfi nyílt levelet írt a kormánynak:

Tisztelt kormány,

milyen országban kell élnünk, ahol a vezetőség arra nem képes, hogy egy olyan embert a rácsok mögé tegyen, aki egy védtelen, gyenge és törékeny édesanyát, aki 6 gyermeket nevel, majdnem halálra vert. Mire várnak?

Csak akkor kapnak a fejükhöz, ha megtörtént a tragédia? 6 gyermeket akarnak árván hagyni? Az édesapjuk nem vesz részt a gyerekek nevelésében, az a 6 ártatlan kisgyerek csak az édesanyjára számíthat, maguk meg játszanak a nő életével?

Hirdetés

Követeljük a Magyar nép nevében, hogy zárják börtönbe ezt az embert. A közösségi oldalon ez a cikk lesz ma a legolvasottabb, mert mindenki aki egyetért ezzel, meg fogja az adatlapján osztani, hogy maguk lássák, ez az ország nem kér az ilyen nőverő “férfiakból” Egyúttal felszólítunk minden nőt, akit bántalmaz a párja, hogy álljon ki, és hozza nyilvánosságra!

Aki teheti, és egyetért ezzel, úgy fejezze ki a saját belátása szerint, akár szomorú vagy mérges arccal, vagy osztással! Jutassuk el a kormányhoz, hogy lecsukják ezt az embert, és ne rettegjen az a 6 pici gyermek, és az édesanyjuk.


Hirdetés

Hozzászólások: