Nem izgatta a járványveszély a Majka-rajongókat – kiakadt a debreceni politikus

Hirdetés

Fergeteges koncertet adott szerdán Debrecenben Majka&Curtis. Nika személyében új énekesnőjük is itt debütált a várandós Kollányi Zsuzsi helyén.

A közönség láthatóan remekül szórakozott, a DK-s Varga Zoltán azonban azt rótta fel Papp László polgármesternek, hogy “a rendezők, a nézők szemmel láthatóan a legelemibb biztonsági, járványügyi előírásokat sem tartották be.”

Hirdetés

Varga emlékeztet, a napokban pandémiás szakemberek hívták fel a figyelmet arra, hogy Debrecen, a szennyvízből vett minták, mérések alapján különösen veszélyeztetett helyzetben van, itt várható a járvány felerősödése.

Ezek után, mint felelős, városáért aggódó politikus, debreceni polgár kérdezem öntől polgármester úr: miért gondolja azt, csupán a bevételek növelése, valamiféle elhibázott, buta városimázs-elv miatt közvetlen veszélynek teheti ki Debrecen lakosainak, az ünnepségek, koncertek látogatóinak életét?

POLGÁRMESTER ÚR!
Nincs az a rendezvény, városmarketing, ami megérné kockáztatni a kikapcsolódni vágyó polgárok életét!
Ön fogja viselni annak a felelősségét, terhét, ha az ilyen események, felelőtlen szervezés, hibás döntés miatt esetleg – ne így legyen! – Debrecenben berobban a járvány?

ÖN FOGJA VÁLLALNI A FELELŐSSÉGET?
Hogy fog a debreceniek szemébe nézni?

– üzente Papp Lászlónak Varga Zoltán.

Forrás: debreceninap.hu

Hirdetés

Hozzászólások: