Naponta nyomd meg ezt a pontot a lábadon, csökkenthetjük a stresszt, a fáradtságot, növelhetjük a koncentrációs képességet. De ezen pont masszírozása megszabadít a fejfájástól, és a gerinccel kapcsolatos problémáktól is.

Hirdetés

A keleti orvoslás szerint nagyon sok minden függ egészségügyi állapotunkban attól, hogy a szervezetünkben szabadon áramlik az energia, vagy valamilyen blokk keletkezett.

Ha nem tud szabadon áramlani az energia, akkor előbb vagy utóbb betegségek kialakulásával kell számolnunk.

Testünkön különböző pontok találhatóak, melyek masszírozása által felszabadíthatjuk az energetikai blokádokat, és sokkal egészségesebbek lehetünk.

Az úgynevezett LV3 pont masszírozása által nagyon sok betegségtől megszabadulhatunk. A lábfejen, a második, és harmadik lábujj csontozata között elhelyezkedő pont pár perces masszírozása jelentősen javít egészségügyi állapotunkon.

Hirdetés

Hatására csökkenthetjük a stresszt, a fáradtságot, növelhetjük a koncentrációs képességet. De ezen pont masszírozása megszabadít a fejfájástól, és a gerinccel kapcsolatos problémáktól is.

Ha valaki depresszióval, szorongással vagy más idegi eredetű betegséggel küzd, akkor is jó hatással van, ha ezt a pontot masszírozza napi rendszerességgel.

Az LV3 pont masszírozása gyors változást idéz elő a szervezetben, sokkal egészségesebbnek, és dinamikusabbnak érezhetjük magunk.

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés

Hozzászólások: