Naponta indul közvetlen vonat az Adriára a nyári főszezonban

Hirdetés

A RegioJet magán vasúttársaság új, Prága és Fiume (Rijeka) között naponta közlekedő járatait Magyarországról is közvetlenül igénybe lehet majd venni.

A kedvező menetrendnek köszönhetően az éjszaka közlekedő vonatok versenyképes, gyors és minőségi alternatívát nyújtanak azok számára, akik autó igénybevétele nélkül szeretnének eljutni a népszerű adriai és csehországi üdülőhelyekre. Az éjszakai járatok június 30. és szeptember 26. között, naponta közlekednek a Prága – Pardubice – Brünn (Brno) – Pozsony – Csorna – Ljubljana – Fiume (Rijeka) és vissza útvonalon.

Hirdetés

Magyarországon a vonatokra kizárólag a csornai állomáson lehet fel- és leszállni a RegioJet vagy a magyarországi üzemeltető, a Continental Railway Solution Kft. weboldalán előre megváltott menetjeggyel. A járatok belföldi forgalomban történő utazásra nem vehetők igénybe.

A RegioJet Közép-Európa vezető személyszállító magán vasúttársasága

Fotó: RegioJet

A RegioJet-járatok irányonként 12 kocsival közlekednek. Jegyeket különféle kocsitípusokra lehet foglalni, az ár ingyenes fedélzeti szolgáltatásokat (nagysebességű wifi, kávé és frissítők, multimédiás szórakoztató rendszer) is tartalmaz.

Hirdetés

Fekvőhelyes kocsiba szóló jegy csak a Csorna – Fiume és a Fiume –Csorna szakaszokra foglalható.

Fiumében a vonatok menetrendjéhez csatlakozó buszjáratokat is kínálnak népszerű horvátországi célpontokhoz, de a buszjegyeket a vonatjeggyel egyszerre kell megvásárolni.

A vonatjegy ára kávét és frissítőket is tartalmaz

Fotó: RegioJet

Forrás: turizmus.com

Hirdetés

Hozzászólások: