NAPOKON belül ÚJ, szigorú korlátozások JÖHETNEK! MA jelentette be Gulyás Gergely! ERRE készülj fel – napokon belül életbe léphetnek a következő JÁRVÁNYÜGYI SZIGORÍTÁSOK!

Hirdetés

Az operatív törzs folyamatosan figyeli a környező országokban az aktív esetek számát. Mivel az utóbbi időben sok területen egyre több az új koronavírus-fertőzött , Gulyás Gergely szerint meglehet, hogy fontolóra kell venni az esetleges szigorításokat.

Míg Magyarországon csökken az aktív koronavírus-fertőzöttek száma, a környező országokban sajnos növekedésnek indult. Gulyás Gergely elmondta, hazánkban a napokban kialakult új, kisebb gócpontok a külföldre való utazásoknak köszönhetőek.

„Nem zárható ki, hogy az eddiginél szigorúbb intézkedéseket kell hozni, éppen annak érdekében, hogy Magyarországon ezek a kedvező folyamatok – ami a fertőzöttek számának csökkenését jelenteti – ne forduljanak meg”
– mondta beszédében a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány sajtótájékoztatóján.
Az operatív törzs összeül, amennyiben van erre vonatkozó javaslatuk, akkor a kormány a szükséges döntéseket a következő napokban meg fogja hozni.
Addig is nyitva vannak a határok, lehet külföldre utazni, Gulyás Gergely csupán annyit kér mindenkitől, hogy óvatosan tegyük ezt.

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: