Nagyanyámtól tanultam a titkot: ezért nincs szemölcs, barna folt, anyajegy a bőrömön sehol

Hirdetés

A bőrünk a legnagyobb szervünk, természetes, hogy mindenki azt szeretné, ha sima, selymes és ragyogó lenne, mindenféle hibáktól mentesen. Nagyon sok tényező képes befolyásolni a bőr megjelenését, ezért kifejezetten fontos, hogy odafigyeljünk az életmódunkra, ha változást szeretnénk elérni.
Ugyanakkor természetes kezelési módszerekkel tehetünk azért, hogy megszabaduljunk olyan bőrproblémáktól, amin az életmódváltás sem tud segíteni, mint a szemölcsök, anyajegyek, bibircsókok, mitesszerek, barna foltok. Lássuk, mik ezek.

1 – Anyajegyek ellen
Fogj egy fokhagymagerezdet, vágd félbe és helyezd az anyajegyre, majd hagyd rajta 4 órán keresztül. Ismételd meg minden nap.

Ha nem viseled jól a fokhagyma szagát, akkor válassz fehér ecetet. Mártsd vattába és helyezd fel 8 órára. Addig ismételd ezt a módszert, amíg el nem tűnik az anyajegy.

2 – Függő szemölcs ellen
Almaecettel hasonló módon kezelheted a szemölcsöt, mint az anyajegyet. Ha a szemhéjadon található a szemölcs, akkor használj teafa olajat, vízzel higítva. Ez segít leszárítani a függeléket és fertőtlenítő hatása révén a fertőzést is megelőzi.

Hirdetés

3 – Mély szemölcs ellen
Ez az a típus, amely keményebb, a bőr felszínéről növekszik kifelé, de mélyen gyökerezik. Dörzsölj pár percig banánhéjat az érintett területre minden nap 2x. Egy hét elteltével változást kell tapasztalnod.

4 – Barna foltok ellen
Keverj össze almaecetet hagymalével, márts bele egy vattakorongot és helyezd fel az érintett bőrfelületre. Hagyd rajta 15 percig, majd töröld le. Az ecet fehéríti a bőrt, a hagymalé pedig antioxidáns hatású, öregedés elleni szer.

5- Mitesszerek ellen
Önts forró vizet egy tálba, majd hajolj fölé egy törülközővel a fejeden 10-15 percre. Ezután radírozd át az arcodat valamilyen természetes bőrradírral, hogy kitisztulhassanak a pórusok. Ezután töröld át a bőrödet ecetes vattával.

Forrás: tudasfaja.com


Hirdetés

Hozzászólások: