Most jött a hír : további szigorításokról döntöttek!!! EZEK IS BEZÁRNAK HOLNAPTÓL >>>

Hirdetés

Koronavírus: további szigorításokról döntött a fővárosBezárják a budapesti játszótereket a koronavírus-járvány miatt – jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester keddi online sajtótájékoztatóján az MTI szerint.

A fővárosi operatív törzs ülése után Karácsony Gergely a Facebook-oldalán élőben közvetített videóban elmondta: az összes – zárható – fővárosi játszóteret lezárják, mert az ottani játékok lehetőséget biztosítanak a vírus terjedésére. Kérte, hogy a gyerekeket ne vigyék a játszóterekre.

A koronavírus-járvány miatt megvan, mely cégeket államosíthatja a magyar kormány

Hirdetés

A főpolgármester közölte azt is: a kerületekkel közös álláspontot képviselve a parkolást nem teszik ingyenessé, mert az rossz döntés lenne a járvánnyal szembeni védekezés szempontjából. -írta meg a napi.hu

Lerohanták ezeket a szupermarketeket: már most késő!Posted on március 16, 2020 by Tamogatasok Leave a comment Auchan: meg se próbáldHa nincs foglalt időpontod az Auchan kiszállítási rendszerében, akkor márciuban már nem is lesz.

TESCO : Kiszállításra a Tescóban sincs időpont márciusra, sőt, április első hete is fullon van már.

A Spar, Príma is beteltHa a Sparból szeretnél árut hozatni, akkor is el kell felejtened a márciust: a cikk megírásakor a leghamarabbi foglalható időpont április 4-e volt.

Itt még akad időpontMegnéztük a kisebb vállalkozásokat is, akik online szupermarketet üzemeltetnek. A Kifli.hu rendszerében nem lehetett csütörtökig foglalni semmilyen értékhatárig. Érdemes itt figyelni, ha felkerül egy újabb nap, akkor talán le lehet csapni egy-egy időpontra. Ugyanakkor a Kifli csak Budapesten belül szállít ki egy-két kivétetellel (pl.: Budaörs).

Az ABCOnline is tud vállalni akár már pénteken is szállítást Budapesten belül. -írja a PÉNZCENTRUM.

Hirdetés

Hozzászólások: