Most érkezett a remek hír: hamarosan visszatérhet a színpadra Oszvald Marika

Hirdetés
0Shares

A Kossuth-díjas színésznőnek már nagyon hiányzott a munkája.

Oszvald Marika közel ötven éve dolgozik színésznőként, most azonban muszáj volt szünetet tartania. Korábban sosem töltött ennyi időt a színházon kívül, Marika még a lánya születése után sem pihent, két héttel a gyermekáldást követően már kiszolgálta a közönséget.

A járvány felülírta az ő tavaszi terveit is, muszáj volt az utóbbi 3 hónapot otthon töltenie.

Hirdetés

„Szerencsére már vannak fellépési lehetőségek, de én a koronavírus miatt idén nyáron csak szabadtéri színpadi előadást vállalok el. Bízom benne, hogy ősszel már az Operettszínházban is visszatérhetnek a dolgok a rendes kerékvágásba. Vannak felkéréseim, szóval ilyen értelemben jól vagyok. Azt érzem, hogy szükség van rám, ami hihetetlenül boldoggá tesz, ezért csinálom is a dolgom, végzem a hivatásom, de csak nagyon óvatosan!” – mondta el a Ripost-nak a Kossuth-díjas színésznő, aki szerint koránt sem szabad azt hinni, hogy többet nem hallunk a koronavírusról.

„Egyáltalán nem vagyok nyugodt, nem merem kijelenteni, hogy minden rendben van. Hiszen, ha akár csak egy ember is koronavírusos, akkor mind veszélyben vagyunk, hiszen továbbadhatja bárkinek.”

0Shares
Hirdetés

Hozzászólások: