Miután magára hagyták őket, a hűséges kutyák kitartottak egymás mellett a végsőkig

Hirdetés

Fotó: Facebook/Stray Rescue of St. Louis

Minden kutyus megérdemli a szerető otthon melegét és kényelmét. Ahhoz, hogy boldogulni tudjanak, szükségük van a mi végtelen szeretetünkre és védelmünkre.

Mélységesen elszomorító látni, hogy sok kőszívű kutyatulajdonos veszélyes helyeken hagyja el a kutyusait. A magukra hagyott kutyusok megpróbálnak túlélni, miközben reménykednek, hogy a családjuk visszajön értük.

Hirdetés

Heart és Soul, a két legjobb barát, szintén a túlélésért küzdött, miután az autópálya mellett magára hagyták őket. Miután a családjuk cserbenhagyta őket, egymásban találtak vigaszt.

Fotó: Facebook/Stray Rescue of St. Louis

A két legjobb barát elválaszthatatlan volt, amíg egy nap Soul-t el nem ütötte egy autó a St. Louis-i autópályán. Miután látta, hogy szeretett barátja megsérült, Heart nagyon aggódni kezdett, és ugatni kezdett. Egy csapat ember gyűlt köréjük.

Donna Lochmann, a St. Louis-i Kóbor Mentőszolgálat vezető életmentője történetesen ugyanazon az autópályán vezetett. A menhelyre tartott. Amint meglátta, hogy baleset történt, félreállt, és odasietett, hogy megnézze, hogyan tud segíteni a kutyákon.

Hirdetés

“Megugatta az embereket és védelmező volt. Nem volt agresszív, de tudatta az emberekkel, hogy ez a barátja, megsérült, és vigyáz rá” – mondta Lochmann.

A mentő óvatosan megközelítette Heartot, és miután pórázt tett rá, elvitte az autójához. Miután rögzítette Heartot, Lochmann óvatosan vitte Soul-t, és a hátsó ülésre tette.

Útban voltak a menhely felé, és az aggódó kölyök folyamatosan ellenőrizte sérült barátját.

Fotó: Facebook/Stray Rescue of St. Louis

Miután megérkeztek a menhelyre, Heart nem volt hajlandó elhagyni Soul-t.

“Figyelte és szemmel tartotta az állatorvost” – mondta Lochmann.

Sajnos a röntgenfelvételek kimutatták, hogy Soul sérülései sokkal súlyosabbak, mint gondolták. A menhely munkatársai és az állatorvosok csapata összetörték a szívüket, mert nem tudtak semmit sem tenni érte.

Hirdetés

Beengedték a legjobb barátját a szobába, hogy mellette legyen, amikor átmegy a szivárványhídon. Amikor Heart belépett a szobába, és meglátta Soul-t, úgy tűnt, mintha mindent megértett volna.

“Ráfeküdt a fejével, mintha búcsúzóul megölelte volna. Ahogy békésen elment, ő ott volt mellette” – mondta Lochmann.

Fotó: Facebook/Stray Rescue of St. Louis

Látva, ahogy Heart elbúcsúzott Soul-tól, a menhely összes dolgozója összetört.

Elhatározták, hogy mindent megtesznek, ami tőlük telik, hogy megvigasztalják Heartot, és segítsenek neki túljutni a gyászán.

A gondozói megfürdették, amire nagy szüksége volt, és hagyták pihenni. Sok szeretetet és figyelmet adtak neki, simogatták és próbálták megvigasztalni.

Hirdetés

A lelki társak mindig együtt maradnak

A menhely munkatársai mélyen meghatódva Heart és Soul erős kapcsolatától, megtalálták a módját, hogy a lelki társak együtt maradjanak.

Lélek hamvait tartalmazó medált erősítettek Heart nyakörvére. Az emléktárgyon egy aranyszárny is volt, amely Soul jelenlétét jelképezi az életében. Ő az őrangyala, aki a kutyás mennyországból vigyáz rá.

Heart nem sokáig maradt a St. Louis-i menhelyen, és hamarosan nevelőszülőkhöz került. Nevelőcsaládja tudta, hogyan vigasztalja, szeretettel és ragaszkodással árasztotta el.

Heart új életet kezd

2023. január 31-én, január 31-én a mentőszolgálat nagy örömmel jelentette be, hogy Heart megtalálta örök családját. Heart története nagyon megragadta új szüleit, mivel ők is átélték ugyanezt a szívfájdalmat, miután egyik kutyájuk, Cheyenne elhunyt.

Beleszerettek Heartba, és meg voltak győződve arról, hogy tökéletesen illenek egymáshoz.

A család kutyája, Bo boldogan fogadta Heartot az otthonukban. Pontosan tudta, mit érez a lány, hiszen ő is elvesztette legjobb barátját.

Hirdetés

Heart szülei hittek abban, hogy őt nekik szánták, és begyógyították egymás érzelmi sebeit.

Imádták őt, és Bo Heart hűséges társa lett. Mindkét kölyök imádja szüleik unokáival tölteni az időt.

Heart boldog életet él. Imád a családjával összebújni és zoomokat csinálni. A hűséges kölyökkutya soha nem fogja elfelejteni legjobb barátját, Soul-t, és még mindig a nyakörvére van erősítve a medál a hamvaival.

Fotó: Facebook/Stray Rescue of St. Louis

Via


Hirdetés

Hozzászólások: