Mindent kitálalna Pécsi Ildikó: egy leleplező könyvet készül írni a történtekről

Hirdetés

A volt menyem folyamatosan a nyomomban loholt, amikor a kis unokám a közelben volt. Nem tudtunk egy értelmes szót váltani anélkül, hogy ne figyelt volna minket. A szó szoros értelmében mindig közénk telepedett” – kezdte szomorkásan a Ripostnak Pécsi Ildikó.

A lapnak a színésznő egy szomorú történettel példázta, mennyire nem tudott az unokájával kapcsolatot kialakítani. Állítása szerint még az is megtörtént, hogy a hatéves unokája egy titkos üzenetben írta le, mennyire szereti a nagymamáját. A levelet egyedül csak Pécsi Ildikó olvashatta el, aki a rossz viszony ellenére is megtartotta a megható sorokat.

Hirdetés

„Komolyan gondolkodom egy könyvön, amit meg kéne írni. A fejemben már összeállt, csak le kellene gépelni. Abszolút bebizonyítható, hogy mennyi hazugsággal vagyunk körülvéve. Mindig van valami, amin el tudom nevetni magam, és bár sosem sírtam, mostanában gyakran teszem. Hiszen nagyon kellemetlen dolgok vannak körülöttem” – árulta el Pécsi Ildikó a születendő könyvével kapcsolatos gondolatait.

Forrás: blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: