Mindenki gúnyolta, hogy egy barlangban lakik. Aztán, mikor megmutatta lakását belülről, már nem nevettek rajta:

Hirdetés

2007-ben Angelo-t sclerosis multiplex-szel diagnosztizálták. Elkezdett gondolkodni azon, hogy mihez fog kezdeni az életével.

10 évvel korábban véletlenül rábukkant egy régi barlangra. Egy kerékpáros út során, amikor hirtelen elesett a nagy esőben, kénytelen volt menedéket keresni. Attól a pillanattól fogva, amikor belépett a barlangba, úgy érezte, valami mágikus dologról van szó.

A the Daily Mail alapján, a barlang 250 millió éves.


Hirdetés

Amikor az eső elállt, Angelo elment, de tudta, hogy vissza fog térni. A sclerosis multiplex diagnózisa után eljött az idő. Először a barlang nem nézett ki túl jól, de kemény munkával és sok pénzzel Angelo képes volt átalakítani a kivülről. Lenyűgöző, igaz? Várj, amíg meglátod belülről…

 

Angelo megvásárolta a barlangot 62 000 fontért, amely így a legöregebb európai kőház, amit laknak. Maradt neki 100 000 fontot a felújítási költségek fedezésére, és a projekt nyolc hosszú hónapot vett igénybe.

Azóta a ház több újságban szerepelt, köztük a brit Daily Telegraphban.

Köszönhetően Angelo kimerítő erőfeszítéseinek, a barlang most minden komfortot tartalmaz, amit egy luxus menekülésben szeretnénk.

Hirdetés

A folyóvíztől, az internetig… van minden. Be kell vallani, csodálatos a dekoráció, nem gondolod?

Úgy értem, ki nem akarna a kandalló előtt ülni?

Ami a konyhát illeti, minden eszközzel fel van szerelve, fából készült bútorokkal – szemmel tartva a konzisztenciát a barlangban a dekoráció szempontjából.

Aztán ott van a hálószoba, amely a külső teraszra néz.

Szeretnél itt eltölteni egy kis időt? Azt tudom, hogy én igen.


Hirdetés

Forrás: harmonikum.co


Hirdetés

Hozzászólások: