Milliókra perli Orosz Bernadettet volt barátja, aki állítólag majdnem halálra verte őt – Ezért vinné bíróság elé az ügyet a férfi

Hirdetés

A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalon tűnt fel a hír, amely szerint Orosz Bernadett volt barátja – aki Bernadett állítása szerint korábban megverte őt – most személyiségi jogai megsértése miatt beperli a nőt – írja a Blikk

Orosz Bernadettet még novemberben verte félholtra korábbi barátja egy osztálytalálkozón. A hatgyermekes anya rettenetes sérüléseket szenvedett, és halálfélelmében a bíróság, illetve a média elé vitte az ügyet, hogy ott kapjon segítséget.

Most kiderült, hogy Bernadett exe ötmillió forintra perelte a nőt személyiségi jogai megsértése miatt. Mindezt tette Bernadett első levelére hivatkozva, amelyben a nő a teljes nevét használta a segélykérésekor. Bernadett csak később, két nappal a levél megírása után javította át a vezetéknevét K.-ra.

Hirdetés

„Ezt ahhoz tartom hasonlatosnak, amikor százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kérte a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre” – mondta dr. Gál András, Orosz Bernadett jogi képviselője.


Hirdetés

Hozzászólások: