Meztelen férfi kocogott a Margitszigeten és a Széna téren. “Először csak a harsány kiáltását hallottam meg: “Imádom magam! Köszönöm nektek!”

Hirdetés

Állítólag elvitték a rendőrök.

Az Index és a 24.hu olvasói jelentették, hogy meztelenül kocogó férfit láttak a Margitszigeten, később a Széna tér közelében. A férfit ott beültették egy rendőrautóba.

Az olvasói információk alapján a férfi teljes nyugalomban sétált, a zebránál kivárta a zöldet, a szigeten állítólag korábban azt kiabálta: „imádom magam, köszönöm nektek“.

A férfiról a Facebookon is terjed egy kép.

Könnyen lehet, hogy közerkölcs megsértése (esetleg szeméremsértés) miatt eljárás indul a férfi ellen, ám erről nincsenek konkrét információink.

Hirdetés

Elvira Kubik beszámolója:
20 éve járok hetente többször a Margitszigetre futni. Mindig, minden pillanatát imádom és minden egyes alkalommal(!) nyújt vmi olyan váratlan élményt – túlnyomórészt természeti csodát -, ami lenyűgöz, amitől azt érzem, miért is nem itt töltöm az egész napomat?! Nos, a maihoz fogható eddig még nem történt. Először csak a harsány kiáltását hallottam meg: “Imádom magam! Köszönöm nektek!” A nyilvánvaló bolondérián túllendülve gondoltam, végül is milyen jó fej: hosszú önismereti munka állhat emögött, és még meg is köszöni másoknak:) Majd előbbukant Ő!
Azt hiszem, újra hálás lehetek a sorsnak, h hátulról közelített😉😲😝

Forrás: Facebook


Hirdetés

Hozzászólások: