Hivatalos – Schumacher kezd felébredni!

Hirdetés
349Shares

Kezd felébredni Michael Schumacher – árulta el menedzsere legújabb közleményében. Sabine Kehm arról számolt be, hogy a hétszeres világbajnok a tudatosság és az éberség jeleit mutatja.

Több mint három hónapja fekszik a grenoble-i kórház intenzívosztályán Michael Schumacher. Állapotával kapcsolatban az elmúlt hetekben több találgatás is napvilágot látott, és bár egyes források kimondottan negatívan írtak a hétszeres bajnok esélyeiről, menedzsere, Sabine Kehm most igazán jó hírekkel állt a nyilvánosság elé.

„Michael állapota javul. Bizonyos pillanatokban a tudatosság és az éberség jeleit mutatja. Mi mellette vagyunk ebben a hosszú és nehéz harcban, együtt az grenoble-i kórház orvosi csapatával, és továbbra is bizakodunk. Szeretnénk megköszönni a folyamatos támogatást. Ugyanakkor arra kérünk mindenkit, értsék meg, hogy nem árulunk el részleteket. Ez szükséges Michael és családja magánszférájának megőrzéséhez, és ahhoz, hogy az orvosi csapat nyugodtan dolgozhasson” – állt Kehm legfrissebb közleményében.

Az elmúlt napokban a brit médiában olyan pletykák láttak napvilágot, melyek szerint Schumacher tartós kómába került, felesége pedig már a hazaszállítását tervezi. Ezen találgatásokat aztán Kehm csütörtökön a Bild hasábjain keresztül cáfolta. „Csak annyit árulhatok el, vannak biztató jelek – mondta akkor, hozzátéve – A pletykák, miszerint Corinna átépíti a házukat, hogy az állítólag reménytelenné vált helyzetben hazaszállítsa Michaelt, teljes mértékben tévesek.”

Schumacher ébresztésének megkezdéséről a menedzser még január 30-án számolt be hivatalos formában, ám már akkor előrevetítette, ezen folyamat hosszú ideig fog tartani.

Forrás: telesport.hu
349Shares
Hirdetés

Hozzászólások: