Mély fájdalommal osztom meg veletek azt a hírt, hogy fiam édesapja, Bökönyi László, az Eleven híd basszusgitárosa néhány nappal ezelőtt elhunyt. 😥 52 évesen a koronavírus miatt vesztettük el….

Hirdetés

Mély fájdalommal osztom meg veletek azt a hírt, hogy fiam édesapja, Bökönyi László, az Eleven híd basszusgitárosa néhány nappal ezelőtt elhunyt. 😥
52 évesen a koronavírus miatt vesztettük el…. most leírom nektek a teljes történetet, de nem azért mert ezzel részvétnyilvánításokat várunk, hanem hogy kézzelfoghatóvá tegyem sokak számára a COVID 19 járvány jelentőségét, ugyanis egyre többet találkozom olyan posztokkal, amiben a tudatlanságra alapozva összeesküvés elméleteket gyártanak és megkérdőjelezik egyáltalán a betegség létezését mindenféle politikai cselszövésre hivatkozva.

Ha nincs a közvetlen családodban ilyen megbetegedés, érezd magad nagyon szerencsésnek, és adj hálát ezért!

Hirdetés

Ez a mi szomorú történetünk🖤

A gyerekem apja, Laci március második felében megbetegedett, nátha, láz, gyengeség volt a tünete. Mivel nem csökkentek a tünetek, sőt láza is egyre magasabb lett, felhívta a körzeti orvosát, aki telefonon keresztül megállapította hogy nem koronavírus, és arra utasította, hogy maradjon otthon és szedjen lázcsillapítót. Napok alatt rohamosan romlott az állapota,bár én is csak telefonon értekeztem vele de így is egyértelmű volt, hogy intézkedni kell, hogy mielőbb ellátást kapjon, ami nem volt egyszerű, először a mentőket hívtam de azt mondták, hogy a körzeti orvost kell hívni…mondtam ezen túl vagyunk, ő nem jön….akkor adtak egy számot hogy ezt hívjuk és kijönnek megcsinálni a tesztet, de erre már nem volt idő, mert kritikus állapotba került. Ezért riasztottam egy magán orvosi ügyeletet, akiktől egy orvos teljes védőfelszerelésben, azonnal odament. Megvizsgálta, megállapította, hogy súlyos állapotban van, és azonnal hívta a mentőket. A mentők 15 perc alatt ott voltak és bevitték őt a kórházba. A Covid elkülönítőbe került, és rögtön infúziót és oxigént kapott. Akkor még azt hittük, hogy jobban lesz.. néha tudtunk is vele üzenetet váltani, de már egyre nehezebben kapott levegőt. Megjegyezném nem volt komolyabb betegsége, nem dohányzott, nem volt káros szenvedélye sem.
Két nap múlva értesítettek, hogy súlyosbodott az állapota és lélegeztetőgépre került, altatják. Itt már komolyan aggódni kezdtünk. Összesen 4 hétig volt a lélegeztetőgépen, ez idő alatt az orvosok mindent megtettek érte. Forgatták, hogy a tüdő minden részét érje az oxigén, gégemetszést hajtottak végre, hogy könnyebben tudják lélegeztetni, vérátömlesztést kapott, (akkor még nem volt a vérplazma terápia), telenyomták mindenféle antibiotikummal a felülfertőzések elkerülése miatt, és az utolsó próbálkozásként felmerült a tüdőtranszplantáció lehetősége, de azt már nem várta meg… Május 1-én reggel jött a szörnyű hír, hogy az éjszaka meghalt. A tüdejét teljesen tönkre tette a vírus, a keringése összeomlott, a szíve leállt….

Hirdetés

Ennek 1 hete… de még most sem tudjuk elhinni..
Nagyon jó apa volt… nagyon jó ember …
A gyerekünk éppen most érettségizik, és nagy szüksége lenne az apjára. Mint ahogyan a volt férjem szüleinek is, akiknek az életét beárnyékolja egy másik friss tragédia is.. de ez egy másik fejezet. Nem sajnáltatni akarom magunkat, csak tudom, hogy sokan nem találkoztak hasonló esettel, és talán így óvatosabbak lesznek ezáltal. És igen… rosszul működik a rendszer, káosz és szervezetlenség van országszerte, és a körzeti orvos hozzáállása erősen kifogásolható és nagymértékű felelőtlensége is egyértelműen megállapítható. De ez már nem segít…
De talán elhiszitek, hogy ezután már másképp kell élni mint eddig… körültekintőbben, vigyázva másokra, magatokra….

Utólagosan kiegészíteném az írásomat;
Igen, igazoltan koronavírusa volt, pozitív teszttel
Ma vettük át a halottvizsgálati bizonyítványt ami a következőket tartalmazza:
Alapbetegség :COVID-19 fertőzés (igazolt)
Alapbetegség szövődményei:
COVID-19 Pneumonia, többszervi elégtelenség..
Közvetlen halálok: pangásos szívelégtelenség..
😥


Hirdetés

Hozzászólások: