Megtalálták az eltűnt Tibort. EZ történt vele…

Hirdetés

A napokban kereste őt a családja, felesége és az eltűnt emberekért csoport. Ma derült ki, hogy mi történt vele. Ez elképesztő!

” Elindultam Ausztriába egy két gyermekes Dégi családot vittem vittem volna rokonokhoz. Sajnos az auto az uticéltol 50-60 km re leállt. Egy benzinkúton megaltunk hogy mi legyen. Személyi jogok sértése miatt nevetket nem írok. A nő illető el kérte a telefonom hogy felhívja a testvérét hogy taxit hívjon én oda adtam neki a kisgyerekek miatt is. Aztán az utasok el vették minden pénzem ferfi utas egyszer megütöt mert keveselte a pénzt. Közölték telefonom 20 ezer ft ellenében vissza adják. Ők el mentek taxival én ott maradtam pénz élelem viz telefon nékül.

Hirdetés

Arra se kaptam esélyt hogy segítséget tudjak kérni egy idegen országban othonomtol 359 km re. Másfél napig vártam aztan nem birtam tovabb elindultam gyalog. Próbáltam stoppolni senki se állt meg 1-2 napig birtam jo tempoba a gyaloglást aztán fogyott az erő. Aludtam utcán híd alatt az emberek le se szartak. Mar 4 napi séta utan menni se tudtam mikor egy biciklit talaltam az árokba Győr utan amivel 60 km letekertem Székesfehérvárra . Kedden egy kamionos jelentette hogy látott gyalogolni es hívta a volt páromat. Ezért köszönet jár. Felhívták a páromat is hogy valószínűleg én leszek az a személy leírás alapján. Akinek a fia es párja azonnal elindultak. Nekik is külön köszönet jár érte. Mar beértem Székesfehérvárra amikor a rendőrség megállított es igazoltattak. Megbüntettek mert mellény es vilagitassal gyalogoltam az ut szélén .

Hirdetés

Hozza teszem körözés alatt álltam eltűnés miatt de ezt a rendőrt nem érdekelte. Megbirsagolt 50 ezer forintra biciklit lefotozta hatha lopott volt. 400 km gyalog ut 4 nap evés ritka ivás utan mivel szedologtem a fáradtságtól rendor meg kérdezte fogyasztottam e alkoholt. Mondtam hogy nem! Ennek ellenére meg szondaztatott. Egy időbe értek oda a parom gyerekei es ez volt a szerencse hogy megéltem a szerdai napot. Könyörgöm emberek vagyunk es ennyire nem erdekel senkit se aki felholtan az uton 30 cm tud lepkedni.

Forrás: otpercpiheno.blogspot.com


Hirdetés

Hozzászólások: