Megrázó bejelentést tett közzé Nagy Bandó András ma a 71. Születésnapján!

Hirdetés

Megrázó bejelentést tett közzé Nagy Bandó András ma a 71. Születésnapján!Emberek, Megható

Nagy Bandó András (született Nagy András) (Deszk, 1947. november 12. –) Karinthy-gyűrűs magyar humorista, előadóművész, író. M kiváló humorú, közkedvet művész ma 71 éves, amikor a következő megrendítő szavakat tette közzé,írja a lap: “71 éves lettem,ami önmagában véve nem jelent számomra gondot, hisz egészséges vagyok, ami a legfontosabb. Ennek ellenére bevallom őszintén szomorú vagyok. Én az emberek megnevettetésében éltem ki magam egész életemben. Emlékszem a kezdeti időkre, amikor még diszkókba jártam és ott rajzaimmal, humorommal szórakoztattam a fiatalokat.

Hirdetés

Lassan évek alatt haladtam előre és úgy gondolom sok ember arcára sikerült mosolyt varázsolnom. Ez gyönyörű időszak volt, talán azért is vagyok most szomorú, mert az ellenkezőjét tapasztalom napjainkban. Egyre több a feszült, szomorú arc az utcákon, előadásokon…. Tudom, nem vagyok egyedül, aki ezt tapasztalja…. Őszinte leszek, aggódom a magyar emberek sorsáért. Fájdalmas tudomásul venni ezt a helyzetet, ezért most a születésnapomon semmi mást nem kívánok, mint tudni eljön a magyar nép életének az a napja, amikor nyugodtabban hajthatják álomra fejüket.”

Amennyiben egyetért a Művész Úrral, kérjük ossza meg szavait másokkal is és kívánjon Neki egészséget a további életéhez!


Hirdetés

Hozzászólások: