Megmentették a láncra vert kutyát, aki hat kölykéről gondoskodott!Jutalmazzuk meg a hőst sok szívecskével <3

Hirdetés

Az Írországban található Roscommonban egy járókelő figyelt fel egy kutyára, aki hat kölykét istápolta úgy, hogy közben egy korláthoz volt láncolva. A nehéz helyzetbe került kutyacsaládot a Longford Nemzeti Állatközpontba vitték.

Leszámítva az éhséget és a hideg idő miatti enyhe kihűlést, a kutyák jól vannak. Az egyelőre nem derült ki, hogy ki és miért kötötte ki a hidegben az anyakutyát. A Longford állatközpontban továbbra is megfigyelés alatt tartják a megmentett állatokat. Az állatközpont menedzsere, Hugh O’Toole így nyilatkozott az esetről:

“Egy kétéves fiatal kutyát víz és élelmiszer nélkül kikötöttek a kölykeivel együtt. Ez egyértelműen állatkínzás, aki ezt elkövette, veszélybe sodorta a kutyák életét.

Hirdetés

Minden gazdit arra buzdítunk, hogy ha még nem tették, haladéktalanul ivartalanítsák kutyáikat és macskáikat, hogy lecsökkenjen a nemkívánatos, kóbor állatok száma. Nem fér a fejembe, hogyan képes valaki arra, hogy a hideg, esős időben kikössön és magára hagyjon állatokat. Hálásak vagyunk, hogy riasztottak minket, így meg tudtuk menteni a kutyusok életét.”

A megmentett kutyáknak már nevet is adtak: Az anya az Emmy Lou, a kölykök pedig a Billy Ray, a Dixie, a Dolly, a Dotty a June és a Patsy neveket kapták.

Hirdetés

Mindannyian az állatvédő szervezetnél maradnak addig, amíg készen nem állnak arra, hogy örökbefogadják őket.

Forrás: ketkes.com


Hirdetés

Hozzászólások: