Megmentette édesanyja életét ez a 3 éves kisfiú! A hős pici gyermeket jutalmazzuk meg sok szívecskével <3

Hirdetés

Az életét köszönheti három éves fiának az a brit nő, aki összeesett, a gyerek pedig riadóztatta a rokonokat telefonon – pedig még soha nem volt a kezében mobil – írja a blikk.hu

Cally Green (26) pincérnőként dolgozik, egyedül neveli kisfiát, és cukorbeteg. Egyik nap, amikor az éjszakai műszak végeztével hazaért, rosszul lett, hirtelen ugyanis nagyon lecsökkent a szervezetének inzulinszintje. Sokkot kapott, és eszméletlenül rogyott össze a földön. A kisfiú csak másnap reggel találta meg, és hiába próbálta felébreszteni, nem tudta eszméletére téríteni édesanyját.

Hirdetés

A kis Aaron nem ismeri az ábécét, és alig tud tízig számolni, de a rendkívüli helyzetben remekül feltalálta magát: megkereste anyja mobiltelefonját a hálószobában, kioldotta a billentyűzárt, és sikerült vele segítséget hívnia. Mint kiderült, elleste anyjától, hogyan lehet hozzáférni a híváslistához; kiválasztotta onnan a nagymamáját, megcsörgette, majd azt mondta neki: „Anyu nagyon beteg, kérlek gyere és segíts.”

Az asszony rögtön felhívta a lánya szomszédját, aki átrohant a lakásba, és megtalálta Greent a földön. Kihívta hozzá a mentőket, akik két teljes órán át próbálták újraéleszteni a nőt. Végül sikerült stabilizálni az állapotát; 5 napig mesterséges kómában tartották, és amikor felébredt, nem emlékezett semmire a történtekből – írja a Daily Mail.

Az orvosok később elmondták: ha Aaron nem cselekszik ilyen bátran, ma már valószínűleg nem lenne az élők sorában. „Igazi dumagép vagyok, folyton a telefonon lógok. Ez enyhén irritálja a barátaimat, de örülök, hogy közben Aaron elleste, hogyan kell használni a mobilt. Fogalmam sincs, hogy csinálta, néha én se tudom kezelni ezt a modern kütyüt” – mondta az anya.


Hirdetés

Hozzászólások: