Megindító sorokkal búcsúzik szeretett feleségétől John Travolta

Hirdetés

“Kelly szeretetére és életére örökké emlékezni fogunk.”

John Travolta egy időre visszavonul a nyilvánosság elől, miután vasárnap reggel gyönyörű felesége, Kelly Preston 57 évesen örökre lehunyta a szemeit – írja cikkében a People magazin. A színész közösségi oldalán megható posztban tudatta a rajongókkal a sokkoló hírt, miszerint gyermekeinek édesanyja, és élete szerelme elhunyt.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

“Nehéz szívvel tudatom, hogy a szépséges feleségem, Kelly elvesztette kétéves küzdelmét a mellrákkal szemben. A családom és én örökké hálásak leszünk a MD Anderson Rákcentrum orvosainak és ápolóinak, és azoknak az egészségügyi intézményeknek, akik segítettek, valamint a barátainak és szeretteinek, akik végig mellette álltak. Kelly szeretetére és életére örökké emlékezni fogunk. Most az időt a gyerekeimmel szeretném tölteni, akik elvesztették az édesanyjukat, így elnézésüket kérem, ha egy ideig nem hallanak rólunk.”

Hirdetés

Travolta és Preston az 1989-es Zűrös páros forgatásán találkozott, majd a színész 1990-ben a svájci Palace Hotelben, szilveszterkor megkérte Kelly kezét. A pár a következő szeptemberben házasodott össze, ekkor Kelly már várandós volt első közös gyermekükkel Jettel. Házasságukból született még egy lányuk, Ella, aki most 20, és egy másik fiú, Benjamin, aki pedig 9 éves.

John apaként már átélte élete legnagyobb tragédiáját

Jett Travolta idén áprilisban lett volna 28 éves, de ezt sosem érhette meg, a filmcsillag fia ugyanis életét vesztette epilepsziás rohama következtében. A színész és felesége a poklok poklát járta meg, amikor 2009-ben a bahamai nyaralásukon, az akkor 16 éves fiú beverte a fejét a kádba. A mentők kórházba vitték a tinit, de az orvosok már nem tudták megmenteni. Jett autista volt, a kórt a sztár szcientológia vallása azonban nem tekintette betegségként, így sokáig a családot vádolták a gyermek haláláért.

Forrás: hirado.hu

Hirdetés

Hozzászólások: