Meghökkentő átalakulás: Egy korábban elhanyagolt kutya új élete

Hirdetés

Fotó: Reddit

Egy korábban elhanyagolt, a világ egyik legcsúnyább kutyájaként emlegetett eb, Gizmo, drámai változáson ment keresztül, amint szerető otthonra talált. Gizmo történetét eredetileg egy Reddit-bejegyzésben osztották meg, amelyből kiderült, hogy kevés esélyt láttak rá, hogy valaha is gazdira talál. Az állatmenhelyen, ahol ideiglenesen élt, kevesen bíztak benne, hogy valaki magához fogadja. Egy nap azonban a szerencse mégis Gizmo mellé állt.

Hirdetés

Egy kedves nő vette magához, aki nem csak kozmetikai ápolásban részesítette, hanem a kutya viselkedése is javult a törődés hatására. Gizmo gazdája megosztotta a kutya történetét és azt, hogy mennyire megváltozott az állat külseje és viselkedése.

“A menhelyi dolgozóknak muszáj volt így leborotválniuk a szőrét, mert az össze volt állva csomókba. A férjemet külön meg kellett győznöm arról, hogy Gizmo amúgy nagyon aranyos, leszámítva azt, ahogy kinéz. Azt mondta, hogy ő a legrondább kutya, amit valaha látott, a kistestű ebekért egyébként sincsen oda. Végül nekem lett igazam, és a férjem is megszerette Gizmót” – mesélte a boldog gazdi.

Hirdetés

Az előtte-utána fotók, melyek a kutya átalakulását dokumentálják, igazi internetes szenzációvá váltak. Gizmo története reményt adhat minden elhanyagolt állatnak, hogy a megfelelő gondoskodással ők is megtalálhatják boldogságukat.

Fotó: Reddit

Gizmo after a little bit of love.
byu/mrscatmom98 inBeforeNAfterAdoption


Hirdetés

Hozzászólások: