Meghalt Hajdú Péter édesapja. Soha nem láthatta unokáját József, mert a fia nem engedte neki

Hirdetés

Végelgyengülésben hunyt el a műsorvezető édesapja, akivel a fiának nem volt felhőtlen a viszonya az utolsó években.

Szomorú hír érkezett a Best szerkesztőségébe: elhunyt Hajdú Péter édesapja, József. A férfi és fia viharos kapcsolata 9 éve pecsételődött meg, azóta nem is beszéltek egymással. Péter kisebbik gyermekét, Dávidkát sosem láthatta nagyapja.

„A hír sajnos valóban igaz, de ennél többet nem szeretnék mondani. Magamban szeretném feldolgozni a halálát” – nyilatkozta szűkszavúan a lap megkeresésére Hajdú.

Bár a szülők Péter 12 éves korában elváltak, egy ideig igyekezett jó viszonyt ápolni apja új családjával is. Kettejük kapcsolata 2010 nyarán romlott meg véglegesen, amikor egy családi összejövetel botrányba fulladt. Ahogy azt a műsorvezető Mr. Frizbi című könyvében is leírta, a férfi minősíthetetlen hangon beszélt vele és az édesanyjával, ráadásul az egészet a felesége provokálta ki.

Hirdetés

József, aki egy ideje már betegeskedett, az utolsó hónapjait kórházban töltötte, ahol végelgyengülésben hunyt el. Halála előtt még szerette volna rendezni a viszonyát a fiával, s bár ez a szándék megvolt Péterben is, végül mégsem lett a dologból semmi, hiába próbált meg Hajdú keresztapja több találkozót is szervezni apa és gyermeke között.

„Én már nem akarok vitázni, szerintem egyszerűen csak mindkettőnknek meg kellene bocsátani. Megölelni egymást és túllépni a múlton. Nagyon boldog lennék, ha a halálom előtt még ki tudnék békülni vele” – mondta József két éve a Bestnek.

Forrás: blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: