Meghalt a 13 éves lány mert állandóan csúfolták – az anya nyílt levelet ír az őt zaklatóknak

Hirdetés

Linda Trevanssal egy olyan dolog történt, ami egy szülő számára a legszörnyűbb a világon. Elvesztette a gyermekét.

Lindas lánya Cassidy 13 éves volt és sokan csúfolták és zaklatták őt az iskolában. Egy rossz megjegyzéssel kezdődött, aztán tetlegességig fajult a dolog, írta Linda a Facebook. oldalán.

A tanárok és a szülők is mindent megtettek, hogy a zaklatásnak vége legyen de sajnos mindez az iskolán kívül folytatódott a szociális médián keresztül. Cassidy már nem akart iskolába járni és több hónapos terápián vett részt. Aztán visszatért az iskolába, de csak két napot ment egy héten. Úgy tűnt minden rendben lesz és a család bízott a legjobbakban.

Cassidy is ezt gondolta, amikor átment egyik nap új barátaihoz. 2014 februárjában meghívást kapott és ő ennek nagyon örült. Sajnos az új barátoknak egészen más terveik voltak, ott ahol senki sem látta őt, két fiú megerőszakolta a lányt.

Hirdetés

Mikor az édesanya megtudta ezt, azonnal feljelentést tett a rendőrségen. De sajnos mikor lányát megkérték, mondja el mi történt pontosan, Cassidy meg sem mert szólalni. Annyira félt az elkövetőktől.

A lány vallomása nélkül azonban a rendőrség nem tudott intézkedni.

Ezek után is folytatódtak a megalázások és a csúfolódás ezért az édesanya úgy döntött, a lány másik iskolába fog járni.

Sajnos itt még nincs vége a történetenk. Cassidyt nagyon megviselte az ami történt vele, nem tudott enni és aludni sem. Gyakran tört rá pánikroham, nem tudott rendesen pihenni sem.

Az édesanya mindent megtett, hogy segítsen neki. De mikor Cassidy 15 éves lett, nem bírta tovább, és a lány véget vetett életének.

Hirdetés

Linda összetört és azt hitte, soha nem heveri ki lánya halálát. De egy évvel később már sikerült neki nyíltan beszélni a történtekről. Azt szerette volna, ha mindenki tud arról mi történt, ezért egy nyílt levelet írt lány zaklatóinak a Facebook-on.

A ZAKLATÁS MEGÖLTE A LÁNYOMAT

Erről nagyon sokáig nem tudtam beszélni….

Itt a Wellington Középiskolában nagyon sok beteg gyerek van (13 és 15 év közötti lányok). 2015. február 14.-én szörnyű bűnt követtek el egyetlen szeretett lányom, Cassidy Trevan ellen.

Cassidy ekkor 13 éves volt és bár megpróbálta 2 éven keresztül feldolgozni a történteket, nem sikerült neki. Hiába ment át egy másik iskolába, nem mert barátkozni, egyedül volt. Ha elment vásárolni, pánikroham tört rá.

22 hónapon keresztül néztem, ahogy lányom viaskodik ezekkel a démonokkal. Egyfolytában attól félt, hogy megtalálják őt zaklatói, utánamennek. Nem is hagyták őt békén, a szociális médián állandóan zaklatták őt. Poszttraumás szindrómában szenvedett amiatt, amit elkövettetek ellene.

Depressziós lettek, pánikbeteg volt, nem tudott aludni mindez miattatok alakult ki nála. Csak néztem, amint szertett lányomnak eltűnik életkedve. Egyik nap nagyon sokáig maradt az ágyban. Már nem bírta a fájdalmakat ezért 2015 december 12-én öngyilkosságot követett el.

-Nem tudom kik vagytok, de a rendőrség tudja, kik vagytok Ti. Remélem ezt a halálesetet soha életetekben nem fogjátok felfelejteni. Biztos lesznek majd gyerekeitek és akkor majd eszetekbe fog jutni, min mentem én keresztül, amikor lányom véget vetett életének.

Cassidy volt a mindenem, és most semmim sincs. Nem is tudom, miért keljek fel reggel az ágyból.

Ti nemcsak a lányom életét tettétek tönkre. Hanem az enyémet is. Nem látom őt felnőni, nem látom őt majd férjhez menni. Nem tudom meg, milyen az amikor unokáim vannak.

Hirdetés

Rengeteg életet tönkretettetek az önző tetteitekkel.

Nektek ez csak szórakozás volt. De neki az élet, a tisztelet, a bizalom, ezt mind elvettétek tőle. Elvettétek az életét és ezzel az enyémet is tönkretettétek.

Nem vagyok egy bosszúálló ember, de amit az én lányommal tettetek, remélem életetek végégi nem felejtitek el. Mindig is emlékeztetni foglak Titeket erre, vér van a kezeteken, ami életetek végéig ott marad.

A csúfolódás megölte a lányomat. A gúnyolódást komolyan kell venni. Kérlek oszd meg ezt.

Linda Trevan

Forrás: buzzblog.eu


Hirdetés

Hozzászólások: