Meggyilkolt várandós asszony édesanyja szomorú vallomása

Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a brutális dombrádi gyilkosságról!

Ahogy a Blikk megírta, megöltek egy 24 éves dombrádi nőt, D. Nórát, akinek holttestére a rokonai találtak rá. A fiatal nő lemeztelenítve feküdt a családi ház udvarán holtan. A nő párját nem sokkal később körözni kezdték a zsaruk. A történtekkel kapcsolatban megszólalt a feltételezett gyilkos, L. Csaba édesanyja is.

– Egyet biztosan tudok! A fiam nem akarta megölni a szerelmét! A múlt héten egy idegen férfival kapta rajta, hát persze, hogy Csabi megroppant! Alig bírtam megvigasztalni – mondta Katalin.

Hirdetés

Ahogy megírtuk, a férfi azóta rendőrkézre került. A rendőrség az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy Csaba ellen elfogatóparancsot adtak ki. A férfi az egyik rokonánál bújt el Dombrádon, ott kapták el. Elfogása és előállítása után halált okozó testi sértés gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. Csaba beismerte tettét, amit elmondása szerint féltékenységből követett el. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására- írja a Blikk

A lapnak megszólalt a brutálisan meggyilkolt nő édesanyja, Évi, akinek jelenleg unokáját, a hároméves Mirát kell nevelnie. Mint mondta, Nóra ezt a gyermeket hagyta hátra neki, illetve azt is elárulta, hogy a kislány nem tudja, ki szülte, mivel a nagymamáját hiszi az anyjának.

– A kezdetektől én nevelem ezt a csöppséget. A másik két gyerekét is elvették tőle, őket már a kórházból sem vihette haza, mert a házukban nem voltak megfelelő körülmények – mesélte Évi, majd hozzátette: nem örültek, amikor Csaba belépett Nóra életébe, mivel nagyon rossz hatással volt rá, még rendőrségi ügyekbe is belekeveredett.

Hirdetés

L. Csaba a gyilkosság után nyomtalanul eltűntNóra testvére, Dóri arról is beszámolt, hogy megmondták Nórának, ne vigye oda azt a férfit, mivel agresszív és tiszteletlen. Mint mondta, még könyörögtek is neki, hogy hagyja ott és költözzön haza, de nem tette.

– Rendszeresen verte! Volt, hogy Nóri kék-zöld foltokkal menekült haza, de az is megesett, hogy Csaba eltörte a kezét és a lábát – mesélte a meggyilkolt nő testvére.

A gyászoló édesanya elmondta, Nóra még az iratait is otthagyta, amikor visszament Csabához, ebből arra következtet, hogy valaki erőszakkal cipelhette el.

– Itt maradtak Nórikám iratai. Ez csak azt je­lentheti, hogy amikor legutóbb visszament a férfihez, nem önszántából tette, hanem erőszakkal cipelte el innen valaki. Mi éppen nem voltunk itthon. Most már soha többé nem ölelhetem meg a kislányomat – mondta a lapnak elcsukló hangon Évi.

Forrás: blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: