Megfogta felesége kezét, aki éppen a negyedik gyermeküket hozta világra, és akitől egy perccel később már búcsút vett, örökre…

Hirdetés

Ennek a párnak a története olyan, mintha csak egy mesét olvasnánk. 2007-ben Erika Morales találkozott Carlos-szal. Első látásra egymásba szerettek, annak ellenére, hogy a lány nem beszélt spanyolul, a fiú pedig angolul.

Valamivel később a pár úgy dönt, hogy megszilárdítja kapcsolatát és házasságot kötnek, továbbá amint lehetséges, szülőkké válnak.

De ez nem ment olyan egyszerűen. Ericnek nem egy vetélést kellett elszenvednie, rengeteg fájdalommal, szenvedéssel, csalódással párosult a sikertelen terhességek miatt. Végül, már-már a reményvesztés határán végül a pár sikerrel járt.

Hirdetés

Az első ultrahangos vizsgálat során Erica és Carlos lenyűgöző híreket hallott az orvosoktól: a jövőbeli anyja méhében nem egyetlen, hanem négy szív dobogását mutatták ki! Nehéz szavakkal leírni, mennyire hálásak voltak Istennek ezért az ajándékért. Hazaérve a lelkes szülők azonnal elkezdték kitalálni a babák nevét. A fiúnévre a Carlosot tartották kézenfekvőnek, mint az apja; a két lánynak pedig Paisley és Trace. Az utolsó baba nevére nem tudtak semmit sem kitalálni, így arra jutottak, hogy majd a szülés után nevezik el.

Erica első szülési fájdalmai már a terhesség korai szakaszában jelentkeztek, egészen pontosan a hetedik hónap után. Aggódva, majdnem pánikban üzenetet küldött a férjének. Carlos mindent eldobott, ami a keze ügyében volt és rohant a kórházba. Amíg az orvosok a császármetszést hajtották végre, a boldog apa a folyosón várta türelmesen a négy gyermek világra jöttét.

Hirdetés

A műtét sikeresen befejeződött, és az orvosok megengedték Carlosnak, hogy bemenjen a szülőszobába a szeretteihez. A feleségéhez lépett és erősen, de mégis óvatosan megszorította a kezét, csendben, megköszönve azt a csodát, ami velük történt. A kimerült nő fokozatosan ébredezett az érzéstelenítést követően. De hirtelen minden rosszra fordult.

Az eszközök rendellenes értékei arra kényszerítték az orvosokat és az ápolókat, hogy azonnal a nőhöz siessenek. Carlos-t megkérték, hogy a gyermekekkel együtt azonnal hagyja el a szülőszobát.

Erica vérveszteség miatt halt meg. Az orvosok egyenként magyaráztak valamit Carlosnak, de az tompa volt a sokktól, a fájdalomtól, nem hallott semmit. – Hogy…? Hiszen az előbb még rám mosolygott, és most már nincs többé… Az imént még élt, de most elment – emlékezett később a szörnyű pillanatokra Carlos.

Ennek a pillanatnak kellett volna életük legboldogabbjának lennie. De sajnos, a sors rendelkezik az életünk felett, sosem érdekli a mi véleményünk.

Hirdetés

Felesége és négy gyermeke miatt Carlos úgy dönt, hogy nem fog kétségbeesni, és soha nem adja fel. „A gyermekek két nyelvet fognak beszélni és egyetemre mennek majd!” – írja búcsúüzenetében, melyet halott feleségének, Ericának temetésén mondott.

Az ifjú apa pontosan úgy nevezte el a három gyermeket, ahogy ő és felesége tervezte: Carlos, Paisley és Trace. A negyedik lány neve pedig, amelyet néhány hónappal ezelőtt a szülők nem tudtak eldönteni, most egyértelművé vált: Erica. Az anyja tiszteletére.

Ez egy hihetetlen történet az őszinte szerelemről. Ezen négy gyermek számára Carlos örökre az egyetlen szülő lesz. De az édesanyjukat, aki életüket adta nekik, a gyermekek soha nem fogják elfelejteni. Oszd meg ezt a cikket, ha a te szívedet is megérintette a fenti történet!


Hirdetés

Hozzászólások: