Megerősítették a hírt!!! 115 ezer forint PRÉMIUMOT KAPNAK a magyar NYUGDÍJASOK! Ilyen részletekben fizetik ki a PÉNZT! Minden nyugdíjas megkapja KIVÉTEL NÉLKÜL!

Hirdetés

110 ezer forint PRÉMIUM nyugdíjasoknak! A miniszter elmondta : 5 éves nyugdíjprémiumot fizetnek ki!! 5 ÉVES
NYUGDÍJPRÉMIUMOT FIZET KI az állam MINDEN MAGYRA NYUGDÍJASNAK!!!!

ITT A NAGYSZERŰ bejelentés : 5 ÉVES NYUGDÍJPRÉMIUMOT FIZET KI az állam MINDEN MAGYRA NYUGDÍJASNAK!!!!

A szerkesztő számolt egy kicsit! Idén 22 ezer forintos nyugdíjprémiumot emlegetnek, ami ha 5 éven keresztül tartható, akkor 110 ezer forintot jelent minden magyar nyugdíjasnak 2023-ig!

Kitart a 4% feletti gazdasági növekedés mellett a kormány, ezért a nyugdíjasoknak sincs félnivalójuk, a következő 4 évben is járhat a nyugdíjprémium – olvasható ki a friss konvergenciaprogram számaiból.Komoly növekedési tartalékokkal rendelkezik a magyar gazdaság – hangoztatta sajtótájékoztatóján Varga Mihály pénzügyminiszter és a konvergenciaprogramban is ezt hangsúlyozza a kormány. Ennek köszönhető a miniszter szerint, hogy fennmarad a 4% feletti gazdasági növekedés üteme 2023-ig.-írja az infostart.hu

Hirdetés

A következő években tartósan 3% körüli nyugdíjemeléssel kalkulálhatnak az érintettek.

“Az intézkedések fő iránya a legjobb nemzetközi gyakorlatokkal összhangban és a várható élettartam emelkedését követve a korhatár emelése, a tényleges nyugdíjba vonulási korcentrum jelentős emelése és az indexálási szabály megváltozása volt.

Az irányadó öregségi nyugdíjkorhatár 2022-ig fokozatosan 65 évre emelkedik. A tényleges nyugdíjba vonulási kor jelentős növekedését segíti a 2011-ben megvalósított a korhatár alatti ellátások megszüntetésére és a rokkantsági rendszer átalakítására irányuló szabályozás is”

ITT olvashatja a teljes cikket!

Hirdetés

Hozzászólások: