Megdöbbentő utasításokra derült fény járványügyben Nagy-Britanniában. A nővéreket arra utasították, hogy a pozitívra tesztelt betegeket…

Hirdetés

Megdöbbentő utasításokra derült fény járványügyben Nagy-Britanniában.

A brit gondozói hálózatot folyamatos nyomás alatt tartotta az NHS Egészségügyi Minisztérium, hogy koronavírusos pozitív eseteket és még nem tesztelt egyéneket vigyenek be és vegyenek fel az otthonokban.

Ráadásul a nővéreket arra utasították, hogy a pozitívra tesztelt betegeket NEM KELL ÚJRAÉLESZTENI.

Először az Independent publikálta a sokkoló elemeket is tartalmaz tanulmányt.

A gondozói hálózatot, amiről konkrétan szó van, a Queen’s Nursing Institute (QNI) működteti és 163 idősotthont, gondozói központot foglal magában Angliában, Wales-ben és Észak-Írországban.

Hirdetés

A dolgozók szerint a kórházaktól azt az utasítást kapták (“do not resuscitate.”) , hogy “nem újraélesztendő” a Covid-19 esetekkel kapcsolatban, amit sokszor azért nem tartottak be, mert etikátlannak és az orvosi hitvallással teljesen ellentétesnek tartották ezt az utasítást.

“A napi halálozások száma miatt a járvány idején egy kéthetes időszak volt 35 éves ápolónői pályám legrosszabb időszaka” – mondja egy ápolónő.

Nagy-Britanniában közel 19,400 idősotthoni gondozott halt meg a járványban március 2 és június 12 között – a legfrissebb kormányzati adatok szerint. A járvány csúcsidőszakában Nagy-Britanniában Covid-19-re pozitívan tesztelt egyének tömegeit szállították vissza az idősotthonokba – derült ki már korábban.

Boris Johnson azt mondta, hogy “teljes felelősséget vállal azért, ami történt.”, de azzal magyarázta, hogy
“a járvány elején még senki nem tudta, hogy a vírus tünetmentesen terjedhet emberről-emberre.”

Forrás: RT News / alternativhirek.com
Fordította: SBG Buddha – VilagHelyzete

Hirdetés

Hozzászólások: