Már kétszázmillió forintot adományozott a harmadik leggazdagabb magyar, Gattyán György

Hirdetés

A Gattyán György érdekeltségébe tartozó Docler Holding a segitunkegymasnak.hu felhívására reagálva 1000 vadonatúj számítógépet adományozott a távoktatásban résztvevő gyermekeknek – tudta meg az Önkéntességet- és Adományozást Koordináló Akciócsoporttól a Forbes.hu.

Révész Máriuszt a kormány által felállított egyik akciócsoport vezetőjét és Gattyán Györgyöt, a Docler-cégcsoport tulajdonosát a Pest Megyei TEGESZI Monori Gyermekotthonban fogadták, melynek lakói 300, összesen 100 millió forint értékű számítógéppel gazdagodtak.

Hirdetés

Egy vitatott kölcsönügylet miatt válthat tulajdonost egy egyetem
A vállalkozó alapítványai a koronavírus-járvány elleni küzdelem első napjaiban az adományozók sorába léptek, és már a veszélyhelyzet kihirdetésének hetében százmillió forintot osztottak szét hat budapesti kórház között – írta a portál.

Gattyán György A 100 leggazdagabb magyar 2019 című kiadvány szerint 280 milliárd forint becsült vagyonnal a harmadik leggazdagabb magyar, míg vagyonát a Forbes legutóbb 245 milliárd forintra becsülte. Az üzletember szerint “ebben a helyzetben összefogásra, empátiára és odafigyelésre van szükség, de a szavak helyett a tetteknek kell beszélniük. Számára két kiemelten fontos terület van, ahol különösen szívesen nyújt segítséget: a kórházak és a gyermekotthonok.”

Fotó: Docler Holding
Forrás: napi.hu


Hirdetés

Hozzászólások: