Ma tízmilliószoros nap van, csak kívánnod kell, Buddha csodatévő ereje elhozza a vágyaid!Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Tízmilliószoros nap, amely hihetetlen erős energiákat hoz majd életünkbe. Rajtunk múlik, hogy élünk-e ezzel a csodás lehetőséggel, és megvalósítjuk-e álmainkat, vágyainkat, dolgozunk-e céljainkért, vagy inkább a negatív történésekkel, gondolatokkal, érzelmekkel vesztegetjük az időnket.

Figyelem! 2020.03.09-én, hétfőn nem csak a pozitívumok, hanem a negatívumok is tízmilliószorosan hathatnak életünkre.

Minden évben négy tízmilliószoros nap van, ezek 2020-ban március 10-én, június 5-én, július 24-én, és november 7-én lesznek.

Ezen mágikus napok története a tibeti kultúrában gyökerezik, a helyiek a nagy Buddha (Dharmacsakra) napjainak is nevezik.

Hirdetés

Az idei év első tízmilliószoros napján is legyünk körültekintőek gondolatainkkal kapcsolatban, mert amit ezen a napon gondolunk, az tízmilliószoros erővel fog visszahatni ránk az életben. Ezen a napon teremtő erővel ruház fel bennünket az Univerzum. Ha jóra, pozitív dolgokra gondolunk, arra, hogy békében, boldogságban, harmóniában éljük, akkor ez fog megvalósulni, de ugyanez a helyzet, ha csak a rosszat, a negatívumokat vesszük észre.

Ha mégis becsúszik egy-két ártó gondolat, mondjuk ki magunkban a következő szót:“elengedlek”, így megszabadítjuk magunkat ezektől a negatív behatásoktól. És miután ezzel végeztünk, gondoljunk örömteli dolgokra, szabadítsuk fel magunkat, oldjuk fel a káros beidegződéseket, mondjuk ki: “szeretem önmagam, és minden rendben van körülöttem.”

Az első lépés, hogy intsünk búcsút a negatív dolgoknak, gondolatoknak, ürítsük ki elménket, majd foglalkozzunk azokkal a céljainkkal, vágyainkkal, amelyeket meg szeretnénk valósítani. Hiszen ha konkrét lépéseket teszünk ez ügyben, ezen a napon tízmilliószorosan fog segíteni minket az Univerzum. Törekedjünk a tisztaságra, úgy a környezetükben, mint a gondolatainkban, és kezdjük el élni azt az életet, amelyet valóban meg akarunk élni, nem pedig leélni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Hirdetés

Hozzászólások: