Ma ez a kisfiú jött oda hozzám, és sírva kért fél kiló kenyeret és vajat. A történetén én is zokogni kezdtem

Hirdetés

Ma ez a kisfiú jött oda hozzám, és sírva kért fél kiló kenyeret és vajat. A történetén én is zokogni kezdtem

Ő Ricsi.. 18 éves kis csávó aki 8 éves korától intézetben nevelkedett mert az édesanyja meghalt az apja meg egy alkoholista állat volt.Az intézetben se volt el kényeztetve könnyes szemmel mesélt arról a 9evről Telefonszámlám befizetése után rágyujtottam a kocsiba 20 méterről nézett, de nem jött oda. Éreztem valamit akar,így oda hívtam és megkérdeztem mit szeretne..

Hirdetés

A válasz nagyon lassan lehajtott fejjel jött hogy egy fél kiló kenyeret és vajat..A következő mondata az volt hogy a legnagyobb segítség bármilyen munka lenne neki.. Igen én is azt mondom aki keress az talál.. De 18 évesen barna bőrrel szakadt koszos ruhában nem sok helyen alkalmazzák.. Bármilyen munkát megcsinál.. Gyönyörűen választékosan illemtudóan beszél! Neki is jár egy esély a normális élethez!!!!!!

Osszátok meg és segítsünk Ricsinek!! Nekem se megy úgy a szekér ahogy kéne de az elkövetkező pár napját megoldottam.. Jó ember ismerőnek érzem magam.. Másfél órás beszélgetés után sírva ölelt át a kiscsávó.. Soroksári Auchan parkolóba kéreget jelenleg.. Remélem megoldodik az életed mert benned ezerszer több van!!!

Forrás: minden-egyben.com

Hirdetés

Hozzászólások: