Lökhárítóba szorulva utazott az elütött kutyus Kecskeméttől Szolnokig!Az autó sofőrje tudta, hogy ott van a kutyus, és segítségkérés nélkül folytatta útját… 😠

Hirdetés

Még Kecskeméten ütötte el a sofőr a szerencsétlen kutyát, és a lökhárítóba beszorult állatot egészen Szolnokig vitte az autóval – írta meg a Ripost.

Egy szerb rendszámú autóval ütöttek el egy kutyát Kecskeméten még szerdán este, majd a kocsi magával hurcolta az összetört lökhárítón a beszorult állatot egészen Szolnokig!

A szemtanúk beszámolója szerint a kocsi reggel már egy szolnoki hotel parkolójában állt. A sofőr tudta, hogy ott az állat a lökhárítón, de nem törődött vele. Egy munkába tartó helyi férfi vette észre, és rögtön szólt az állatmentőknek. A szerb autós pedig szétvágta a lökhárítót, majd, mintha mi sem történt volna, tovább indult…

Hirdetés

A kutyáért a szolnoki menhelyről mentek, és orvoshoz vitték. A Ripost úgy tudja, hogy jól van. Bár az ebnek van csipje, de nincs regisztrálva. Keresik a gazdáját, aki feltehetően Kecskeméten él. Addig is egy hirtelen összefabrikált kennelbe került, és a hotel dolgozói vigyáznak rá.


Hirdetés

Hozzászólások: