LL Junior élő videóban válaszolt volt párjának nyílt levelére

Hirdetés

LL Junior élő videóban válaszolt volt párjának nyílt levelére

Ahogy az origo írta, több napos csendet követően a Facebookon szólalt meg először L.L. Junior fiainak édesanyja, Csilla a tragédia kapcsán. Most a zenész nyílt levélben reagált volt párja írására, aki többek között azt közölte, a zenész az elmúlt években nem törődött a gyerekeivel és küzdeni fog nagyobbik fiáért.

L.L. Junior a temetőben jelentkezett be, onnan reagált volt párja vádjaira. A videót időközben letörölte közösségi oldaláról, ahol arról beszélt: Megérti, hogy volt párja kikészült, és senki nem akarja elvenni a nagyobbik fiukat, Lacikát, aki jelenleg a zenésznél és jelenlegi párjánál van.

Hirdetés

Közben a zenész elmondta, éppen a temetőben van és kisebbik fia, Dávid temetését intézi. Erről részleteket is közölt, a temetés pénteken délben lesz a Fiumei úti temetőben. Lesz fehér hintó és fehér lovacska.

L.L. Junior szerint nem a sofőr hibázott, ő úgy tudja, mindössze 35 km/h sebességgel haladt szabályosan, amikor a gyerek hirtelen kiszaladt az útra. Véleménye szerint azonban mindenkit terhelni fog a felelősség, aki gyermeke mellett volt a balesetkor, majd hozzátette hogy ez négy fő, az édesanya és annak barátnői.

A zenész állítja: Csilla nem fogta a gyerek kezét és nem volt mellette, amikor az kiszaladt az útra.
Később újabb videóval jelentkezett a zenész, ahol elmondta, nem volt éppen a legjobb ötlet a temetőben élőzni és vádaskodni, ezért elnézést is kért, emellett szeretné, ha volt párjával sikerülne békésen elrendezni az ügyet. L.L. Junior mindezek után mindkét videót elvátolította a közösségi oldalról.

Forrás:  atv.hu

Hirdetés

Hozzászólások: