Laci és Petra hunyt el ma a bácsalmási balesetben. Esélyük sem volt a túlélésre!

Hirdetés

Laci és Petra hunyt el ma a bácsalmási balesetben. Esélyük sem volt a túlélésre

A fiatal pár éppen az 5501-es számú úton Bácsbokod felől Baja irányába tartott kis Fiat Puntójával, amikor egy enyhe jobb kanyarban kicsúsztak, és egyenesen nekiszáguldottak a szemben jövő katonai kamionnak. A kocsi szinte felismerhetetlenségig összetört.

Egy szemtanú szerint a bordó autóból semmi nem maradt.

Hirdetés

„Mint egy harmonika, úgy tört össze. Míg élek, kísérteni fog az a kép. Mikor arra haladtunk, az autó – vagyis, ami maradt belőle – félig a bokorba csúszva feküdt” – mesélte a szemtanú.

Hozzátette, hogy az útszakaszon még a baleset után órákkal is helyszíneltek. A Fiat a baleset után kigyulladt, a lángokat csak a gyorsan kiérkező tűzoltók tudták eloltani. Az autót a 20 éves csátaljai László vezette, mellette 21 éves bácsalmási barátnője, P. Petra ült. Esélyük sem volt: hiába értek ki a mentők a helyszínre, a fiatal szerelmespáron már nem lehetett segíteni.

„Tündéri pár, évek óta együtt voltak, nem volt olyan, aki ne kedvelte volna őket. Petra fantasztikus tortákat csinált, vendéglátósnak tanultak. Imádta Lacit, ahogyan fordítva is így volt, Laci is rajongott Petráért, és annak ellenére, hogy milyen fiatalok voltak, együtt képzelték el a jövőjüket. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy nincsenek többé” – mesélte a Borsnak egy ismerős. A pár adatlapja , ahol leróhatják a kegyeletüket!

Hozzátette, Laci nem vezetett felelőtlenül: „Igaz, hogy fiatalok voltak, de egyikőjük sem hebrencs tini. Laci sem vezetett soha felelőtlenül. Nem tudom, hogyan történhetett meg ez a szörnyűség”. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja

Hirdetés

Hozzászólások: