Koronavírus: VÁLTOZÁS JÖN A vásárlási idősávokban – Így érintheti mindez a nyugdíjasokat, a KÖZÉPKORÚAKAT ÉS A FIATALOKAT! TESCO, ALDI, LIDL, SPAR, PENNYI, METRO , gyógyszertárak is érintettek!

Hirdetés

Jelenleg délelőtt 9 és 12 között csak az idősek mehetnek az élelmiszerboltokba és gyógyszertárakba, ezt a háromórás időszakot kétórásra csökkentenék, a szombati napon pedig el is törölnék a lap információi szerint. A szombati napon viszont a 65 év felettiek is szabadon mehetnek vásárolni, noha a koronavírus-járvány miatt nekik nem ajánlott.-írja a Blikk.

Hirdetés

Információnk szerint nemzetközi mintára a jövőben két órára változhat a 65 év felettiek által a bolti vásárlásra kizárólagosan fordítható idő délelőttönként, ami ráadásul szombatonként teljesen megszűnhet.

A bolti forgalom a háromórás speciális szakaszban – amikor egyébként továbbra is jelentős lenne az értékesítés, főként a hét vége felé – látványosan csökken 12 óráig. Délben viszont ismét megindult fölfelé a látogatottság, amikor zárásig az aktív korúakat fogadják a bevásárlóhelyek.-írja a magyarnemzet.hu.


Hirdetés

Hozzászólások: