Korona vírus: 10 perce adták ki! ÉLETBEVÁGÓ figyelmeztetés mindenkinek aki gyógyszertárba megy! Figyelmeztetés a patikába tartóknak az OGYÉI-től!

Hirdetés

Az OGYÉI arra kéri a gyógyszertárakban vásárlókat, hogy egyszerre csak annyian legyenek az adott patikában, ahány pult van.

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében gyógyszertáraknak, a patikusoknak, rajtuk keresztül pedig az érintett vásárlóknak üzent.

Koronavírus teendők gyógyszertáraknakTisztelt Gyógyszerész Kolléga!

A járvány elleni védekezés részeként kérem szíves közreműködését abban, hogy a gyógyszertár betegforgalmi terének kialakítását figyelembe véve lehetőség szerint csak annyi beteget engedjen tartózkodni a betegforgalmi térben, ahány gyógyszerkiadó hely működik. Kérem, hogy a megfelelő tájékoztatás érdekében a következő plakátot helyezze ki!

Amennyiben a járványügyi helyzet indokolja, kérem, mérlegelje a kiadó ablakon keresztül történő gyógyszerkiadási formát is!

Az orvosi vények aláírására kihelyezett tollak, az officinába kihelyezett víz és poharak, a gyógyszertári szórólapok és újságok, valamint a gyermeksarokban lévő tárgyak beszedéséről szíveskedjen mihamarabb gondoskodni!

Közreműködő segítségét köszönöm!

Tisztelettel:

El Koulali Zakariás

országos tisztifőgyógyszerész

Forrás: ogyei.gov.hu

Hirdetés

Hozzászólások: