Koós Réka először beszélt édesapja utolsó napjáról : „A kórterem ajtajából még integetett, mondtam neki, hogy holnap jövök.”

Hirdetés

Mindenkit sokkolt a hír március másodikán: elhunyt Koós János. Bár a csodálatos énekes kisebb-nagyobb betegségekkel régóta küzdött, erre a tragédiára senki nem volt felkészülve. Már jobban volt, készült haza a kórházból, Réka utolsó látogatásakor puszival, mosolyogva búcsúzott.

„A kórterem ajtajából még integetett, mondtam neki, hogy holnap jövök. Nem volt holnap. megállt a szíve, és vége… Soha nem beszéltünk a halálról, hogyan legyen a temetése és hogyan legyen utána. Nem tudom, mi a jobb: ha az embernek van ideje felkészülni, hogy a szülei elmennek, vagy az, ha hirtelen jön a vég. Mindkettő borzalmas. Apukám tnaptára tele volt fellépésekkel, még közösen is lett volna koncertünk. Nagyon egyek voltunk…” – mondja Réka a nak.

Hirdetés

Apa és lánya között nagyon erős volt a kapocs, a személyiségük, habitusok miatt nagyon köezl álltak egymáshoz. „Engem csak a Papa tudott igazán megérteni.Hálás vagyok neki, hgoy a benne lévő életszeretetet örököltem tőle.” Az egész családnak nagyon nehéz most, de ahogy magyarázza az édesanyjának a legrosszabb, hiszen ő maradt egyedül. Mivel öccse vidéken él, Réka minden nap ott van nála, naponta többször beszélnek telefonon, igyekszik segíteni.

„Az élet tényleg megy tovább, de az elengedés csak nem akar jönni, nem tudom, sikerül-e egyáltalán. A folyamatnak még nagyon az elején vagyok, szerencsére rengeteget segít Bálint, a szerelmem.” – folytatja az énekesnő, akinek szerelme jól tudja, mit él most át, hiszen több mint tíz évvel ezelőtt ő is elvesztette egyik szerettét, az édesanyját.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: