Kóbor kölyökkutya szemétevéssel próbálja túlélni a mindennapokat

Hirdetés

Fotó: Youtube

Egy elhagyatott, utcán tengődő kölyökkutya sorsa gyökeresen megváltozott, amikor egy jószívű ember úgy döntött, hogy segít neki. A kis kutya napjai addig az élelemszerzés körül forgott, szemetesek mellett próbálta megtalálni a napi betevőt.

Hirdetés

Az állatmentő azonnal észrevette a kóbor kölyök nehéz helyzetét, és nem habozott: hazavitte, és ellátta az első létszükségletekkel. A kutyus, amely még annyira fiatal volt, hogy foga sem bújt még elő, teljes étvággyal fogyasztotta el az előtte heverő táplálékot.

Az állatmentő ezután elhatározta, hogy nevelőanyát keres a kisállat számára. Sikerült találnia egy olyan helyi kutyatulajdonost, akinek szoptatásra képes kutyája volt. Ez a környezet biztosította a kölyök számára azt a szeretetteljes gondoskodást, ami az egészséges fejlődéséhez szükséges volt.

Hirdetés

Nem sokkal később, miután a kis kutya megerősödött és megnőtt, egy szerető gazdi vállalta, hogy örökbefogadja. Az első találkozásuk igazi szerelmi szikra volt: a kölyök lelkesen csóválta a farkát, míg új gazdája örömmel ölelte magához.

Fotó: Youtube

A történet, amely egy elhagyatott, szemetevő kölyökkutyával indult, boldog befejezést nyert. A kutyus, aki korábban az utcán tengődött, most egy szerető otthonban él, ahol minden napja játék és simogatás között telik. Az egykori utcakölyökből így szeretett családtag lett, aki minden nap hálás azért a szeretetért és gondoskodásért, amit megkap.

Fotó: Youtube


Hirdetés

Hozzászólások: